AsiaM
mama czterech córek
Skaba fajnie że Wam się podobało, to najważniejsze. :-) I dobrze ze dziadkowie się spisali w opiece nad dziećmi, na pewno tęskniły i Wy pewnie też.
Ja też marzę żeby się trochę z domu wyrwać, tak żebym nie musiała chociaż kilka dni gotować, sprzątać, prać itd... no ale na razie to mogę sobie tylko pomarzyć.
Jak teraz jest ciepło w Egipcie? Kąpaliście się w morzu? Bartek Wam nie zazdrościł wyjazdu?
Co do operacji plastycznych, to ja bym chciała sobie powiększyć, ale za bardzo się boję więc nigdy tego na pewno nie zrobię
Za to zrobiłabym sobie nos, bo on z kolei zawsze jest na wierzchu, wszyscy go oglądają a nie jest zbyt reprezentacyjny 
Mrówa ja lubię jak Ala mnie czesze ale dużo wyrywa przy tym włosów ;-)
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnych miesięczniaków!
Ja też marzę żeby się trochę z domu wyrwać, tak żebym nie musiała chociaż kilka dni gotować, sprzątać, prać itd... no ale na razie to mogę sobie tylko pomarzyć.
Jak teraz jest ciepło w Egipcie? Kąpaliście się w morzu? Bartek Wam nie zazdrościł wyjazdu?
Co do operacji plastycznych, to ja bym chciała sobie powiększyć, ale za bardzo się boję więc nigdy tego na pewno nie zrobię
Za to zrobiłabym sobie nos, bo on z kolei zawsze jest na wierzchu, wszyscy go oglądają a nie jest zbyt reprezentacyjny 
Mrówa ja lubię jak Ala mnie czesze ale dużo wyrywa przy tym włosów ;-)
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnych miesięczniaków!
a widziałam na zdjeciu. :-)
a Mela uwielbia targac mnie za włosy i wpinac róznosci które później cieżko wyplątac

widziałam Twoje zdjęcie i nie wiem o co Ci chodzi
... chyba masz za dużo wolnego czasu i myślisz o bzdetach
a może wyrwiesz się do rodzinki... istnieje taka możliwość?
zamarłam, ale zaraz wzięłam ją od A na ręce ponosiłam mojego płączka przy okazji sprawdzając czy nic ją bardziej nie boli i czy czegoś nie złamała... wszystko jest OK... miałą dzisiaj podpuchnięte oczko, ale już zeszła opuchlizna... na szczęście wszystko dobrze się skńczyło