Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

też ma spory dywanik, ale za długo na nim nie usiedzi, bo mały z niej już komandos w tej dziedzinie...
mi to nie po drodze do pracy

ma chłopak oko już w tym wieku

Jola też marudna w nocy, że hej, ale w naszym pozyciu nie jest tak dobrze, żeby coś przerywać:-( no chyba, że mój sen;-) 
Qrczę, a dziadka powinni zatrzymać na siłę, w końcu to lekarze i takie sytuacje pewnie nie raz im się zdarzyły, a zdrowie i życie człowieka ważniejsze niż urażona duma lekarza

Mam nadzieję, że nie jest ze mną z litościBeti - nie łóżko będziemy kupować, na pewno nie będzie mniejsze niż 180x220
a męża na litość wzięłaś tą gadką o niespełnionej miłości???![]()

u mnie też z porządkiem nie jest najlepiej, a Jolka jest pociągająca od miesiąca
jak jeszce kilka dni tak bedzie to idziemy do lakarza, bo ani maść majerankowa ani nasivin nie pomagają
mam nadzieję, że w końcu prześpisz jakąś nockę:-) a już niedługo weekend i mąż pomoże przy synkach:-)
buźka dla Was :*
wpadaj do nas częściej i dziel się wszyttskimi troskami i radościami... w końcu po to tu jesteśmy

płacze wije się i tylko pierś jest w stanie jej pomóc, a potem smok w usta, bo inaczej wrzask straszny
co się z nią dzieje? 

a z tluszczyku smalec:-).Za to dzisiaj jest strasznie caly dzien marudzi byla tez goraczka 38.3 dalam czopala i przeszlo tylko humor zostal taki sam

no i trza chłopaka wziaść na ręce wa wtedy sie usmeicha i puszcza ślinę;-)
i spać żeby odespać poprzednią noc (podaczas której dla sprostowasnia dodam ze znalexliśmy i tak chwilę na czułosći jak już Marcello raczyło zasnąć)
jak obudziła się wczoraj o 6:40 tak zasnęła o 10 i spała 2h i to by było na tyle 

No dobra, myślę, może na to konto nockę prześpi całą i co i doopa
budziła się co chwila i nawet 2x (nie pamiętam o której) wybudzona gotowa do zabawy.