Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no połówkowe robi sie około 20 tc.jak sie trafi wizyta;-)więc mysle ze beziesz miała to usg- od razu pisz jak sie dzidziolek ujawni z płciąpozdrawiam was wszystkie .
Ja jestem w pracy i powiem wam ze nie moge usiedziec kregosłup mnie boli, ale co zrobic na zwolnienie mysle isc od 1 stycznia, ale to się jeszcze zobaczy.
Jak myslicie mam wizyte u ginekologa na 25 X i czy bede miała robione usg tzw. połówkowe.Miałam robione uSG na samym początku i w 12tyg.
. I właśnie jestem po śniadaniu(pierwszym co ciekawe)
. Wstałam rano posprzątałam mieszkanko, nastawiłam pranko i spokojnie mogę wskoczyć do łóżeczka i się kurować:-).
). 
:-).
:sick:
. Ale tak jak patrzyłam w poradnikach to raczej tak powinnam przytyć w tym okresie ciąży. Zastanawiam się gdzie wy macie te dzieci schowane
?
. Raczej oprócz brzucha to przybrałam dość równomiernie po całym ciele.
:-)
;-)mam nadzieję ze to jednorazowy wybryk;-)
chociaz nie korzystałam poprzednio i teraz nie zamierzam wiec sie nie znam tak na prawde
ale generalnie nie wiem na czym stoje i ile odkładac na rodzinny i czy mam sobie prywatnie jakby co anestezjologa załatwiac i ile ta cała impreza mnie bedzie kosztowac:dull: