Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)od prawie samego poczatku po obejzeniu jakiegos programu na PL TEL sniadaniowej (chyba kiedys linka wkleilam
). 

. co prawda potrafi sie i lyzka zachwycac i na zwierzeta (tzn psy bo mam samych psolubnych psiapsiolow tutaj) reaguje juz od dawna ale nie wiem czy przy zciemnionym swietle to on te rekiny etc zobaczy... 
grzeczne dzieckoTymonowi załaożyłam dziś woreczek na mocz i powiedziałam: "siuraj!" a on od razu zrobił siku, hahahaahaahahaahh - niesamowicie inteligentne dziecko!![]()

i jak slucha mamusi;-)
a tort pierwsza klasa

Dobrze że teściowa zmieniła zdanie, tylko żeby potem nie wypominała Wam za długo jak to często się Waszymi dziećmi zajmuje ;-):-)
Coś mi się wyjątkowo dłuży ta zima...
Ale spędziliśmy ją z dziećmi bo nie było jak inaczej. Może za rok jak Baśka będzie starsza to na ten dzień weźmiemy jakąś opiekunkę.
) mąż zrobił śniadanie i Ala mi przyniosła talerz do łóżka :-) Pełen wypas
A teraz mąż pojechał kupić części do samochodu bo ostatnio jak chciałam jechać to mi nie zapalił. Mam nadzieję że mi dzisiaj to zrobi. A Baśka znowu od 11 śpi.
. Zaraz lecimy do dziadków pobawić się z Bertą.
Dlatego sorki że dzis nie odpiszę za wiele-poza tym chyba mam simplusa(jak w tej reklamie)bo...ZNOWU NAS ZARAZA DOPADŁA!!!!Jasiek ma już katar i kaszelećzaczął i tylko czekam jak Gabi złapie-zdążył tydzień pochodzić do przedszkola.Nie wspomnę że po ostatniej chorobie dawałam mu chyba wszystko co możliwe na wzmocnienie i guzik
Poza tym mam sobotę do bani-nieporozumienie z teściową rano,potem mieprzyjemna rozmowa z kumpelą i w dodatku za chwilę mam super extra niezapowiedzianą wizytę a małżon dzisiaj w Warszawie-buuuuu....