Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mi też się marzy choć raz przespać noc bez pobudki
A tu jak na złość Filip dostał alergi na łóżeczko i sypia tylko ze mną z jedną rączką wplecioną we włosy, a drugą zarzuconą na szyję - oj, będę jeszcze płakać, że dziadostwa się nauczył
Ale jak tylko włożę go do łóżeczka, to jest wielki ryk. Raz go przetrzymałam, to płakał prawie 3 godziny i usnął dopiero po 23
a na drugi dzień zupełnie stracił głos od tego krzyku:-
Nie wiem jak mu pomóc...

szybko zaczynają chodzić:-) Filip zaniża średnią, bo narazie zaczyna się tylko podciągać na nóżki jak tylko uda mu się za coś złapać:-) A spanie Tosia ma niesamowite. My przed 10, to myslimy już o pierwszej drzemce

Filip niestety nie ma takiej możliwości, ale sam też mógłby siedzieć w wanience godzinami i nawet jak wyjmuję go już z prawie zimnej wody, to i tak jest ryk, że za krótko

Mój, to jakiś chyba mało kontaktowy, nigdy nie ma na nic czasu i mam wrażenie, że nie potrafi się na niczym dłużej skupić
nie wiem, czy to normalne, że on taki pobudzony jest
Nawet zapomniał jak się pa pa robi, bo już milion innych rzeczy jest ważniejsze

I okrótnie zazdroszczę talentu kulinarnego męża, ale z drugiej strony, to nie wiem jak bym wyglądała przy takim kucharzeniu, skoro teraz już mam co dźwigać na sobie
Ale skorzystałam z mojej jelitówki i zaczęłam się odchudzać - efekty już są, ale przydałoby się jeszcze trochę poćwiczyć, a chęci jakoś malusio

Łuaksz mówi ze obserwowwał go jak sobie idzie tez zerkajac w ekran i jakoby w ogóle nie myslał o tym co robi tylko szedł:-)potrafi nawet iśc jednocześnie robiąc kosi kosi albo pokazywac ze jest duży...fajnie, a jeszcze fajnej ze dziś całą nockę przespał w łózeczku (drugi raz w życiu
)nawet jak sie obudziłam to się zastanawiałam o co kaman i czemu nie ma przy mnie Smyka
ale fajnie tak
oby częściej....
w końcu musi się pojawić, ale nikomu do niej nie tęskno. Ale za to BRAVO dla Marcelka!!!! Zdolniacha z niego:-) Fajnie że rocznica się udała tylko wyluzuj z tymi kg bo Ci stuknę kobieto!

:-)
, super że już jesteście zdrowe, ach ta pogoda

O rany
to Kurduplo tyle je
aż sie zaczęłam zastanawiać czy Nelki nie głodzę, bo ona wciąga wieczorem ok 180-210 i śpi do rana, ok 8 dostaje kaszke 210 i jest git 

, a może to wskazówka dla Ciebie żeby jednak użyć nocniczka
"myszy harcują jak kota nie czują"
A Nele sadzam zaraz rano jak oczka otworzy (bo wtedy jest na 300% qpson, a tak w ciągu dnia jak sobie przypomną

:-) odbije sobie za jakieś .... półtora roku 
a palenie rzuć!
mogła by być juz wiosna
- rozmażylam się.
(ale co się dziwić,noc wcześniej prawie wcale,i w dzień też).. Na drugą noc tez dostała ..i tyle..Myślałam że później znów będzie zero spania..ale myliłam się
,teraz juz dwie śpi ładnie..i tylko na mleczko się budzi.( dziś o 3ciej) i spowrotem do łóżeczka..odrazu zasypia
..Alex to wogóle ucieszony..bo takie fajne pieski..ale nie chciał byśmy zamienili naszego kotka na psa

..no i fajny mieliście wieczór!
..a śpi z wami Filipek ,czy w łóżeczku?..a może kolejne ząbki mu idą?
;-)... tak sobie czasem myslę .ciekawe jaką ja np.kiedys będę..
,wczoraj u nas było tak cieplutko..a dziś
brrrr! Byłam z Alexem w sklepie..( jak Tosia zasnęła) ale jej to pewnie dziś nie wezmę na dwór..

zaliczyłam Ikee i galerie wiec smiało moge powiedziec ze były brdzp grzeczne a byłam sama z nimi;-)

Ale wymarzłam wtedy...

Jego się nie da wyciszyć
Ale może spróbuję od popołudniowych godzin izolować go od pokoju z TV, może w tym jest problem