weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
ale tu pusto
jak ja mam czas tu zaglądać to nie ma co czytać ;-) co to wszystkich na spacerki wiosenne wywiało??
My dzień jak co dzięń, rano na spacerek i do rodziców (bo nie chce mi się samej w domu sedzieć), nuda poza tym
Asia - no właśnie jakby nie to to nawet bym nie czuła że coś jest "innaczej" ze mna
, zgage miałam ale to już później jak większy był brzuszek, zobaczymy czy i teraz będzie 
jak ja mam czas tu zaglądać to nie ma co czytać ;-) co to wszystkich na spacerki wiosenne wywiało??My dzień jak co dzięń, rano na spacerek i do rodziców (bo nie chce mi się samej w domu sedzieć), nuda poza tym
Asia - no właśnie jakby nie to to nawet bym nie czuła że coś jest "innaczej" ze mna
, zgage miałam ale to już później jak większy był brzuszek, zobaczymy czy i teraz będzie 

to cie Ala zaskoczyła
...
)..leczę zęba ,i teraz laserem.(mamma co myslisz o tym laserze?)tj mam założony antybiotyk..i laser 3razy ..
,ale wzięłam Alexa,Igorka (drugi synek mojej siostry 4lat)..i było fajnie
przez cały czas Marcel się zaśmiewał i mruczał swoium zwyczajem i dopiero kiedy podczas wyciagania igły jedna z pań mocniej rpzycisneła mu rączkę zaczął marudzić i się wyrywać a po wyciagnięciu lekko go musiało zaszczypać i łezka sie puściła.Ale zaraz po przyłozeniu plasterka z rybką tak się zaczał smiac do pani z igłą że aż przyleciały jeszcze dwie z zaplecza zeby zobaczyć co sie dzieje

Także od trzech dni puszcza się już sam na niewielkie odległości - jakieś 2-3 kroczki, bo wcześniej to oceniał sytuację i rzucał się "na szczupaka"