Befatka1982
Entuzjast(k)a
Zapomnialam Ninja gratuluje nowej posady jak sadze niedlugo juz bedziesz pracownikiem miesiaca a szefa owiniesz sobie wokól palca

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), oby Milenka się nie zaraziła, a Przemko przechodził wcześniej? Czy te 2 tyg temu to było "to"??

już się nie mogę doczekać
ważna jest pamięc:-) 

) to w niedziele rano dostałam rosliny i byłoby całkiem miło ale ozywiście wieczorem w zwiazku z @ i moim bólem brzucha i przejechamiem całego ciała przez buldorzer nic sie nie wydarzyło co skutkuje u mnie brakiem sniadania w pracy, brakiem jakiejkolwiek konwersacji rano ze nie wpsomne o buziaku na pożegnanie - tez brak... jednak faceci to są świenie.Dadzą kwiatka ale nie za darmo

nie mam czasu na odpisywanie ale mam czasem chwilkę na poczytanie 
Jak wyszedł na 18 do Kościoła tak wrócił po 22 (rano ię okazało że był w knajpie z kumplami)
Może to i głupie, ale ja tam jestem pamiętliwa i jak będzie "dzień faceta" to też mu urządze podobne "atrakcje"

:-(

to Przemko błyskawicznie rpzeszedł ospe;-) oby Mila sie nei zaraziła a ty przechodziłas?

:-)jednak nie jest taki bee
wiec zeby mu nie było smutno z tego powodu opowiedziałm mu że mam potop... słuchajcie w zyciu nei miałam tak obfitej @ że po 1,5 godzinie przeleciało mi przez tampona (normal) no i musze teraz leciec na chwilę do domu bo będzie kicha
ja nawet nie wiedziałam ze to mozliwe
oj co z tym moim organziamem sie porobiło po drugim dziecku... nie dosć ze brzucho napierdziela jak nigdy , potłuczona chodze jak nigdy to jescze to....ehhh
bez względu na akualne święto czy jego brak w danym dniu