• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dla Julci na roczek duzo buziaczków!!!!
Beti w nocy sie budzi w sumie 2 razy pierwsyz raz jak do nas trafia a drugi czyba mu zeby dokuczaja a wode daje przez niekapaka z aventu:tak: zakupiłam mu tez bidon z Nuby i ejst zachwycony duzo wiecej mi z niego pije niz z aventowskiego:tak:
Mój sie kapie z Mela w duzej wannie i ci nie doradze bo on rózne pozy przybiera;-)

reklama
Agunia mnie się sukienka bardzo podoba, sama jestem podobnej postury i wiem jak ciezko jest znaleźć na Nas coś ładnego, w dodatku duży biust też przeszkadza aby dopasowac cos ladnego do siebie. Powiem ci ze wydaje mi się ze w tej sukience ładnie wygladasz ale tak jak dziewczyny radza weź szal zamiast bolerka bo inaczej będziesz wygladała jak swój gość a nie Panna młoda. Ja bym jednak wzięła jasny szal, niekoniecznie biały ale może być w kolorze szampana i do tego złote dodatki typu zloty łancuszek kolczyki . Z kwiatuszka bym zrezygnowala bo bedzie zwracal uwage na biust. Buty w kolorze dodatkow i bukiecik w podobnej tonacji Jasnej nie różowej żeby nie zlewał sie z sukienką. Takie moje zdanie a zrobisz jak uwazasz. Ja po ciazy wogole nie moge schudnac choc jestem w ruchu caly czas i zwykle zdaze zjesc obiad a na sniadanie z dwie kanapki albo jogurt. Wiec nie mam pojecia czemu waga nie spada :-( a zgodze sie z dziewczynami ze to nie zdrowe a po za tym sama ze soba sie zle czuje , kregoslup mi siada , nie jestem tak sprawna fizycznie jak wczesniej i szybko sie mecze a mam 24 lata. Jestem caly czas na diecie i zadko sobie pozwalam na cos slodkiego. Teraz bedzie lato niedlugo i okazja do jeszcze wiekszego ruchu. Jesli do konca lata nie schudne chociaz 10 kg niestety czeka mnie lekarz i odchodzanie pod kontrola dietetyka.

Wkleje zdjecia mojej slubnej sukienki bukietu i fryzury. Za bukiecik placilam 50 zl za fryzure 45 , paznokcie sama malowalam nie mialam tipsow., mozesz nie kupowac zadnych stroikow do wlosow, slicznie wygladaja zywe kwiaty wplecione w fryzurke utrwalone lakierem, trzymaja sie i bedzie wspolgralo z bukietem i koszt niewielki bo tylko oprocz bukietu kupujesz jeden kwiat taki jak w bukiecie i zabierasz do fryzjerki. lepiej wczesniej isc na fyzure probna i zrobic zdjecia, jak tak zrobilam ;-D bo juz przed studniowka szlam na zywiol i w domu mylam glowe. Suknie mimo ze jestem otyla mialam na kole i tylko marszczenie na brzuchu tak ze tuszowalo brzuszek i potem juz suknia byla rozkloszowana, zaraz pod biustem byla opieta a potem rozszerzala sie ku dolowi. Mysle ze bardzo zle nie wygladalam jak na niecale dwa miesiace po porodzie ;-)

Juleczko, wszystkiego najlepszego na roczek

Agunia
, ładna biżuteria doda uroku. A kwiat może rzeczywiście powiększa biust. Ja to nie mam zbyt dużego, to optycznie mogę sobie powiększyć ;-)
Anetka, ładnie wyglądałaś. Moim zdaniem na zdjęciach ślubnych jest jeszcze ten dreszczyk emocji, który dodaje uroku młodożeńcom.
U nas dzisiaj wiosennie. No i z tej okazji w końcu pierwszy wiosenny spacer zaliczyliśmy. Milenka nie chciała zejść z huśtawki. Niestety spróbowała piasku z piaskownicy :wściekła/y: No ale mogłam się tego spodziewać, bo ona wszystko do buzi wpycha.
Ząbków ciągle nie widać, ale za to widać, ze męczą Babeczkę. Dziś obudziła się o pierwszej w nocy i zasnęła dopiero po dwóch godzinach. Jakby tego było mało, to Przemko o 5:30 stwierdził, że już jest dzień :szok: Ja po 3 godzinach snu byłam zupełnie innego zdania. Ale mąż na szczęście zajął się dziećmi i jeszcze godzinkę udało mi się pospać. Niech jej już te zębiska się przebiją, bo nocki coraz gorsze.

JULEŃKO W DNIU TWOICH URODZIN
........ ♥ ........ ,.--.,
..................... ,"..o..\__
..... ♥........ _,-"....., (
............ _,-"........,;;| .....Pozdrawiam ♥
..... _,-="._,"......,,; …z daleka,
.,-"`_,-"``.-,,,,...;;; ……nie z bliska…
.`"'`.............`\`\_*♥_
____ _______*♥♥♥__♥♥,
_______♥♥♥_♥______♥♥,.
_____*♥♥_♥♥♥______♥♥,
_____♥♥___________ ♥,.
______*♥♥♥________♥,
________*♥♥♥____♥♥,
____________*♥♥♥, ..Jak przyleci
______________♥ …do Ciebie,
_,•’``’•,• ’``’•,___♥ ….niech Cię
_’•,`’•,♪,•’`,•’ ___♥…..uściska… ♥
___`’•,,•’`______♥
_____♥_______♥ ..Buziaki :*)
(♪_,»*¯♥♥¯*«,_♪) (♪_,»*¯♥♥¯*«,_♪)
.........( ♪_,»*¯♥« »♥¯*«,_♪)Jola i Beti :)

Mrowa, ja mam taki z Disney'a, czyli jest tam takie nacięcie więc boję sie podawać podczas snu... najzwyczajniej w świecie daję jej smoka, ale w koncu kiedys trzeba będzie zaprzestać tej metody:sorry:

Ps. a Jola dzisiaj wypluwała cycusia, czyli chyba został odrzucony:szok: troszke mnie to martwi, bo lubiłam sobie karmić, ale z drugiej strony lepiej tak niż na siłę:tak:

Anetka, zgadzam się z Gizą, że podcza stakiej uroczystości wyglądamy naprawdę uroczo... a Ty szczególnie... ja nawet czasami nie poznaje się na zdjęciach, a znajomi mówią, że jestem rozpromieniona jak nigdy:tak:
a mój mąz w ramach zrzucania kilogramów na wiosnę pojechał po pizzę:-p no i już jest:-)
Giza, nie zazdroszczę nocki... mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej:tak:
Agunia, ale wywołałas wspomnienia ślubne...
a oto obiecane zdjęcia, co by nie kłamac z tym biustem... :-D:tak:

Załączniki

• 402.JPG
    402.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 68
  • 474.jpg
    474.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 63
  • 33.jpg
    33.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 57
  • 436.jpg
    436.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 62
Beti ślicznie wyglądałaś! Bardzo mi się podoba fryzurka i sukienka. Ja długo myślałam nad fryzurka bo nie chcialam calych wlosow spietych. Mialam tak jak ty czesc rozpuszczonych a czesc podpietych. :-) stroik we włosach miałam bardzo podobny i tez taki kwiaatuszek na szyi :-D

ślicznie dziewczyny sie prezentowałyscie i faktycznie bije jakas siła od nowożeńcow :tak: pewnie to miłość:rofl2::-)
Beti to Jolcia pewnie sama sie odstawia :tak:
Giza uuu nie zazdorszcze pobudki my mielismy godzine później;-)

Juleczko wszystkiego najlepszego z okazji Twoich pierwszych urodzinek!

Mrowa my tez jedziemy na bidonie z Nuby - bo butelki i niekapka Zoska nie chciala wiec od razu przezucilismu sie na bidon i juz kilka miesiecy z niego pije (taki z miekka slomka/ustnikiem). Jeden juz pogryzla tak, ze moze sobie wodospadzik robic tzn. butelka do gory dnem i chlup a potem rozcieramy jak najszybciej ;-)
A co do pobytu w kraju to na podlasiu bylam - w Bialymstoku .... no i to tez tak mnie chyba szaroburo nastroilo bo procz galerii i supermarketow to niczego w tym moim miescie nie przybywa :-(

Giza u nas tez juz wiosennie i Zoska przedwczoraj tez sobie piasku zjadla z piaskownicy w ramach inauguracji sezonu :-) U nas jest o tyle zle, ze moja panna nie stoi nawet wiec spacery ma dosc nudne: wozek, hustawka, jakas inna zabawka i tak wczoraj na 15 minut wrzucilam ja do piaskownicy. Jak bedzie cieplej o sie fajniej zrobi.

Beti to was juz tez pewnie niedlugo bedzie mozna zaliczyc do odstawionych. Jolcia chyba najfajniejsza metode wybrala - samodzielnie podjela decyzje :-) Ja przyznam, ze sie nie boje odstawic zoski ale trzymam ja przy piersi w nocy dla wlasnej wygody. Pod koniec marca lecimy na kilka dni do Dublina i trzymam karmienie jako zabezpieczenie, zeby mi w hotelu nie marudzila w nocy. No ale po powrocie bedziemy sie zegnac.

Anetka, Beti fajnie wygladalyscie w bieli :-) Pewnie z zentymentem na te fotki spogladacie....
Ja z tych co tylko cywilny za soba maja i plany na koscielny (bardziej i bardziej odlegle z kazdym rokiem ;-))

A i jeszcze na koniec powiem, ze moja panna normalnie sobie zarty robi ze mnie bo lezie tam gdzie nie wolno, postuka, pociaga, poszarpie popatrzy na mnie ze patrze i od razu zostawia i glowa na nie kreci tak pociesznie (wie ze nie wolno ha ha i wez tu czlowieku badz powazny i surowy:-)) A meza bierze na placz - maz tylko surowo nie powie i juz usteczka w podkowke i lzy jak groch. Cos mi sie wydaje, ze nam niezla manipulatorka rosnie.

Juleczko
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
A my tu dzis od 5.30 z Tośką na dole..a Alex pół godz później dołączył..:crazy:..tylko jeden jeszcze spi;-)..ktos musi byc wyspany:tak:
Wczoraj ja imprezowałam..a tatus został z dziecmi..Byłam na 60tce mojego chrzestnego..moja siostra tez najmłodszego nie brała..szwagier został..,a że podjechała po mnie( z mama jechała)..to mogłam wkoncu cos się napić:tak:;-)..
Imprezka była o 18stej..a do domku wróciłam cos koło 23ciej..
A że w nocy cos mnie suszyło..(po martini pewnie;-))..to spac niemogłam..ale jakoś przeżyje...Dobrze,że do teściowej dziś na obiad:tak:
A wieczorem mamy w planach kino..ale pewnie aż dzieci zasna..czyli ostatni seans..
..no i juz nic więcej nie napisze bo dziecie niepozwala.....może później..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry