PM1
marzec 2008
No babeczka zasnęła
. Ale u nas dziś wietrznie. Wyszłam z nią na chwile na spacer (a właściwie po szybkie obiadkowe zakupy) aby trochę powietrza złapać to aż trudno się oddycha - tak u nas wieje
.
ewa- u mnie też Tosi się zdarza przysnąć czasami 2 razy ale coraz rzadziej. Za to wydłużyła jej się ta pojedyncza drzemka bo trwa ok 2-2,5h
. No i czekamy na fotki Antosi (wierzę, że ślicznie wyglądała, bo śliczna z niej laleczka
)
mrowa, niekat- chyba was przebiłam na obcasy, bo moje na ostatnim weselu miały 11cm
, byłam prawie równa z mężem
. Ale miały też platformę także się nie czuło na nodze tych 11cm:-). Najśmieszniejsze jest to, że mnie wszystko po weselu bolało: ręce, ramiona, uda tylko nie stopy:-) i w niedzielę też w nich chodziłam a myślam, że przez tydzień nie będę mogła włożyć do nich stopy
. Wkleję może później fotke;-).
ninja- już sobie Prezesika wyobrażam z tym butem

oryginalny chłopak 

beti to ty już niedługo będziesz mieć wakacje? 2 m-ce czy krócej?
mrowa- Brawo dla uzębionego Kondzioszka-my też się zbliżamy do 16. Aktualnie mamy 14 na wierzchu brakuje tylko 2 trójek.
giza- pięknie mówi Milenka
. Zauważyłam ostatnio, że dużo też dają zabawki. Tosia powtarza po szczeniaczku FP "apsik" i "papa". Sama naciska dotąd aż będzie apsik:-).
Zmykam, bo się nie wyrobię z obiadem...PA
. Ale u nas dziś wietrznie. Wyszłam z nią na chwile na spacer (a właściwie po szybkie obiadkowe zakupy) aby trochę powietrza złapać to aż trudno się oddycha - tak u nas wieje
. ewa- u mnie też Tosi się zdarza przysnąć czasami 2 razy ale coraz rzadziej. Za to wydłużyła jej się ta pojedyncza drzemka bo trwa ok 2-2,5h
. No i czekamy na fotki Antosi (wierzę, że ślicznie wyglądała, bo śliczna z niej laleczka
)mrowa, niekat- chyba was przebiłam na obcasy, bo moje na ostatnim weselu miały 11cm
, byłam prawie równa z mężem
. Ale miały też platformę także się nie czuło na nodze tych 11cm:-). Najśmieszniejsze jest to, że mnie wszystko po weselu bolało: ręce, ramiona, uda tylko nie stopy:-) i w niedzielę też w nich chodziłam a myślam, że przez tydzień nie będę mogła włożyć do nich stopy
. Wkleję może później fotke;-).ninja- już sobie Prezesika wyobrażam z tym butem

oryginalny chłopak 

beti to ty już niedługo będziesz mieć wakacje? 2 m-ce czy krócej?
mrowa- Brawo dla uzębionego Kondzioszka-my też się zbliżamy do 16. Aktualnie mamy 14 na wierzchu brakuje tylko 2 trójek.
giza- pięknie mówi Milenka
. Zauważyłam ostatnio, że dużo też dają zabawki. Tosia powtarza po szczeniaczku FP "apsik" i "papa". Sama naciska dotąd aż będzie apsik:-).Zmykam, bo się nie wyrobię z obiadem...PA
Ostatnia edycja:
)
marudny jest jak nie wiem, ale jak dzis poszłam z nim odprowadzić Oli do przedszkola i panie go porwały do sali z dziećmi to normalnie jakby do siebie wszedł
) zrobiliśmy piekne papa i poszliśmy.W domu już się złościł okrutnie więc go wzięłam na ręce a ok klap mi na ramię i do spania sie usadawia
więc go odłozyłam do łózeczka wczęsniej niż zwykle i właśnie tnie komara a ja korzystam i zajrzałam.Do poniedziałku jestem w domu wiec mniej czasu na neta... jutro przyjęcie Oliwii - wszytskie koleżanki potwierdziły przyjśie wiec powinno być fajnie.Torta zamówiłam wczoraj.Marcel oczywisćie dostał lizaka za to że taki słodki
;-)
nic trzeba się odstresować, mam w lodówce torcika z truskawkami (własnej - o dziwo roboty! I wybraźcie sobie że mi wyszedł - dumna jestem
)
) Ja po drugiej byłam trochę mniej sprawna niż po pierwszej, za to w trakcie samej operacji nie czułam się tak źle jak w przy pierwszej ( nie miałam mdłości, duszności itp.) No i ja Ci z kolei życzę bezstresowego drugiego cc, bo ja osoboście wolałam miec już jedną bliznę na brzuchu niż dwie - na brzuchu i między nogami