skaba1
sierpień'05 marzec'08
witam! sporo ma zaległości, bo wyurlopowałam się przez tydzień, a potem trzeba było ten tydzień leniuchowania nadrobić.. i w pracy i na budowie...
po pierwsze:
weronikaa OGROMNE GRATULACJE!! wspaniale, że już masz to za sobą i wszyscy razem jesteście już w domku! imponujące rozmiary przybrał Filipek:-):-):-)
po drugie:
stefanna GRATULUJĘ!! jak minęła pierwsza nocka? dziewczynki szczęśliwe? ale ci zazdroszczę, że masz za sobą to całe wykańczanie:-) i to z takim niesamowitym efektem!
ninja głowa do góry! jak mawiał mój bibliotekarz: Najdłuższa żmija przemija! i czekam na ciebie!!
po pierwsze:
weronikaa OGROMNE GRATULACJE!! wspaniale, że już masz to za sobą i wszyscy razem jesteście już w domku! imponujące rozmiary przybrał Filipek:-):-):-)
po drugie:
stefanna GRATULUJĘ!! jak minęła pierwsza nocka? dziewczynki szczęśliwe? ale ci zazdroszczę, że masz za sobą to całe wykańczanie:-) i to z takim niesamowitym efektem!
ninja głowa do góry! jak mawiał mój bibliotekarz: Najdłuższa żmija przemija! i czekam na ciebie!!
nie moge jakos sobie wyobrazic innej metody u takiego szkraba
oby wyniki wyszły dobre!

) no a na dole szykuje sie chyba powolutku lewa trójeczka do wyjścia bo widze jakis dołek mały ale nie jestem pewna bo Smyku nie dał sobie zrobic nic z buzią i jak kazałam mu ja otwierac to zaraz się rwał do całowania
:-)
Dalej w lesie jest jeszcze jedno jezioro, ale nie wiem za bardzo jak do niego trafić a nie chcę potem w tym lesie utknąć ;-)

przy okazji kochana oszczędzaj się proszę