niekat
Fan(ka)
dzięki giza już doczytałam
przejełam sie lekko wiec musiałm sprawdzic i rzeczywiście mamy czas do 2012...uff.nie zamierzam dziecku skracać dzieciństwa i niech mnie przekonuja jak potrafią
nasza podstawówka nie jest absolutnie gotowa na taka rewoluję.Jeszcze sie zastanawiam czy nie posłac małej do muzycznej i wtedy juz by posżła od przyszlego roku do zerówki tamtej... ale to wyjdzie w czasie.Na razie uroczo spiewa nam do radia w aucie i z rytmem nie ma problemu żadnego a że mamusia po szkole muzycznej jest i tatus grał dawnymi czasy na klarnecie to może, może;-):-)
przejełam sie lekko wiec musiałm sprawdzic i rzeczywiście mamy czas do 2012...uff.nie zamierzam dziecku skracać dzieciństwa i niech mnie przekonuja jak potrafią
nasza podstawówka nie jest absolutnie gotowa na taka rewoluję.Jeszcze sie zastanawiam czy nie posłac małej do muzycznej i wtedy juz by posżła od przyszlego roku do zerówki tamtej... ale to wyjdzie w czasie.Na razie uroczo spiewa nam do radia w aucie i z rytmem nie ma problemu żadnego a że mamusia po szkole muzycznej jest i tatus grał dawnymi czasy na klarnecie to może, może;-):-)
a co do żłobków państwowych- trzeba sie zapisywać z ogromnym wyprzedzeniem i nie podają nawet kiedy będą mogli dziecko przyjąć. A w prywatnych, takich jak ta "Akademia Malucha" chyba nie powinno być takich problemów. No i jeszcze tam są dodatkowe atrakcje, m.in. ten angielski.
bo u nas była mowa o tym ze nasze 4-latki juz ida jako 5-latki do zerówki
okaze sie we wrzesniu jakby co;-)
.. Ciekawe jaki ten jego pierwszy dzień po przerwie będzie..ale wczoraj chyba za dużo tego "gadania" było..i dziś w nocy zmoczył się troszke..:-(..
..bo większośc moich znajomych dzieci niedostały się..przekraczał dochód

. Z neta nie chce improwizować bo nie sprawdzone - możecie mi coś fajnego pdesłać na PW?? Chodzi oczywiście o sałatki nie do obiadu tylko wiecie ....;-)