ninjacorps
Marcóweczka 2008
AsiaM - faktycznie z Ciebie chudzinka.. no ale przy dwójce małych dzieci, w ciąży i z nowym domem do ogarnięcia to nie dziwne... Brzuszek słodki!
Weronikaa - jak od 3 dni powtarzałaś Neli, że dostanie zastrzyk, to nie dziwne, że z nerwów nie je

;-)
Co do imion, to jak Ci się Asiu podoba to się nie zastanawiaj czy "psie" czy nie psie.. Mi się podoba imię Blanka dla córki, a Skaba ma takiego psa ;-). miałam wcześniej bokserkę Sonię i dla dziewczynki tez mi się podoba. Jakoś nie przeszkadza mi, że pies miał tak na imię.
Aczkolwiek mój ojciec ma sukę Dorotkę, co jakoś uważam za przeginkę..

Weronikaa - jak od 3 dni powtarzałaś Neli, że dostanie zastrzyk, to nie dziwne, że z nerwów nie je

;-)Co do imion, to jak Ci się Asiu podoba to się nie zastanawiaj czy "psie" czy nie psie.. Mi się podoba imię Blanka dla córki, a Skaba ma takiego psa ;-). miałam wcześniej bokserkę Sonię i dla dziewczynki tez mi się podoba. Jakoś nie przeszkadza mi, że pies miał tak na imię.
Aczkolwiek mój ojciec ma sukę Dorotkę, co jakoś uważam za przeginkę..

ale to przeciez kwestia subiektywna i kto jak kto ale ja nie oceniam.Gdybym ja miała urodzić teraz corke na 100% byłaby to Lenka i nie obchodziłoby mnie komu sie podoba a komu nie a kto jeszcze mozę dostanie zawału jak sie dowie;-):-) a jeszcze Kajtek to imie typowe dla psa (nawet miałam takowego na bajtla) a imie meskie Kajetan bardzo mi leży;-)
mowiłas ze tyjesz w ciażach ale to chyba bardziej brzuch Ci rosnie;-)
Na szczescie to tylko na kilka godzin max i chyba na razie zrobimy tylko 3 dni w tyg - trzymajcie kciuki! 
a ząbków ma nadal 16
) ale zachmurzone że pewnie lunie niebawem