• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisalam dlugiego posta i mi o wsyslo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w tygodniu odp bo teraz juz nie dam rady nie mielismy 3dni neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dominis znowu chory w niedziele M ma urodziny wiec jutro czeka mnie szykowanie kolorowych i zdrowka dla wszystkich

reklama
hej hej! jak zwykle wpadam w przelocie:-)

po pierwsze: Beti gratuluję z całego serca!!!!:-):-):-)

po drugie - nie zaglądam już tutaj! aż mnie skreca jak widze te brzuszki:-) wszytskie nasze zaciążone mamy - niech maluchy rosną zdrowo pod waszymi serduchami:-) (mnie cos mąż już zaczął o trzecim przebąkiwać, choc jeszcze niedawno twierdził, że nie jest gotowy.. nie teraz.. nie damy rady itd... problem w tym, że synio zamówił dla siebie brata:eek:)

idę lulu, bo ostatnio nie wiem jak się nazywam.. Mary trochę się pokiełbasiła- szły jej na raz wszytskie trójki.. kiepsko spała i prawie nie jadła - trójki już wyszły, ale pozostałe objawy nie minęły:-(

zdrówka dla wszystkich maluchów!

reklama
hej
Weronika mnie zmobilizowała do napisania;-):zawstydzona/y:wstyd :-p:no:a widze ze teskniłyście ;-)Miło mi:-)
żyjemy i mamy sie dobrze:-) jak zwykle u nas stara bida:-p Kondzik zrobił sie taki łobuz ze hej wszystko na nie i byle dokuczyc , a najbardziej lubi dokuczac Meli:confused2: i co chwile słysze MAMO! mozna zwariowac:no: ale neistey nie działąja an niego zadne groźby i prośby:sorry: Mela chodzi do rpzedszkola i jest mega zadowolona :tak:
Ja zapisałam sie na aerobik (własnie z niego wróciłam) i padam:-p narazie nie pracuje tylko siedze i kisimy sie w domu:sorry: to tyle co u nas ;-)
Beti ogromne gratulacje !!! ciesze sie bardzo :tak: a na kiedy amsz termin?
Dusia to sie wam udało z córeczka;-) kalendarz chński jednak sie sprawdził;-)szkoda ze nie udało ci sie przefosowac Lilianki;-)
Asia najwazniejsze zeby wam sie imie podobało a reszta musi sie dostosowac;-)jeszcze sie taki nie uropdził co by wszystkim dogodził;-)
Mrsf witaj w kraju!!! i jak Dżemik?
Niekat Sto lat!!!!
Weronika to ci nela fes kobita ;-) Kondzik bedzie przyniej wygladał jak kurdupel jak sie poda do mamusi:-pi widac dajesz sobie znakomicie rade z dwójeczka;-)
Skaba juz o 3 :szok: podziwiam;-)
Ninja a jak tam wam sie układa? uchyliłabys troche rabka tajemnicy;-) no i jak w pracy i budowa?

tyle co udało mi sie androbic mam nadzieje ze ebde juz an biezaco i nie ebdziecie mnie ścigac:zawstydzona/y:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry