Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My na szczęście narazie się trzymamy, mały pije tran (z polecenia PM i Gizy;-)), więc może to też jakoś go wzmacnia.

). Byliśmy na 2012 i szczerze polecam - warto poodgniatać sobie tyłek przez te 2,5 godziny

I niezła akrobatka z Kajusi.
A mąż został tylko z Alą bo kazałam mu ją zawieźć na spotkanie zespołu, gdzie ja ją wożę co sobotę. Gdyby nie to to pojechalibyśmy wszyscy razem na tę wycieczkę. Fajnie że macie lodowisko, my chyba sami będziemy musieli na podwórku sobie zrobić ;-) ale mąż mi powiedział że w takim miasteczku 15 km od nas budują aquapark, więc będzie więcej możliwości wyjścia z dzieciakami.
życzonka dla Stefanny, Befatki, Marteczki, MrsFJakie L4... mój ambitny plan przewiduje pracę do świąt wielkanocnych, tj. do początku kwietnia:-) a czuję się całkiem całkiem...Beti to się mąż stara nieźle, zdrówka dla Joli. A jak Ty się czujesz?? Kiedy planujesz L4??

dobrze, że to już końcówka... zdrówka

już od kilku stron ciągle ten temat dominuje:-
miałam iść z nim dzisiaj do laryngologa po skierownaie na usunięcie 3go migdałka, ale przemyślałam, że to jednak nie jest dobry czas na pałętanie sie po oddziałach szpitalnych..
a wiadomo co sie w brzuszku ukrywa?