kra
Zadomowiona(y)
Cześć Dziewczyny
Dziękuję Wam bardzo za życzenia dla Jeremka pomimo,że ja ostatnio się nie udzielam. Jednocześnie życzymy wszystkim Marcowiątkom wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin, no i Wam Kobietki też. Ja się za bardzo nie rozpiszę, bo jakiś taki flak jestem ostatnio, nic mi nie idzie i jakoś trudno mi z samą sobą, więc nic nie piszę, bo tylko bym smęciła.
Dziękuję Wam bardzo za życzenia dla Jeremka pomimo,że ja ostatnio się nie udzielam. Jednocześnie życzymy wszystkim Marcowiątkom wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin, no i Wam Kobietki też. Ja się za bardzo nie rozpiszę, bo jakiś taki flak jestem ostatnio, nic mi nie idzie i jakoś trudno mi z samą sobą, więc nic nie piszę, bo tylko bym smęciła.
do tej pory czekałam na rozwój jego mowy i miałam nadzieję że to sie jakos sprzęży ale widze że skoro Mila - najwieksza gaduła tez miewa z tym problem to jak ma go nei mieć mój syn:-(pomijajc w ogóle fakt że za chwile kawaler kończy 2 lata a tu nawet mama nie powie jak sie go odpowiednio nie podejdzie podstępem. za to zmieniac płyty DVD to potrafi jak zawodowy DJ... i sobie sam nawet opcje zmienia zaleznie do tego czy chce oglądac jeden odcinek "Dobranocnego ogrodu" na raz czy wszytskie po koleji jak lecą...
(teraz 54)
Ja mam ubaw z Nelci bo nie mogła dziś wypowiedzieć "Na dywaniku" , i jeszcze autko mówi "łatko"
lece z Kuba 22.03a wracamy 26.03a 27 wyprowadzka do nowego domu i jeszcze 29.03urodziny Kuby nie wiem jak sobie poradze z tym wszystkim