Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
95cm i 14kg żywej wagi (14800 w ciuchach)Bardzo dobrze to ujęłaś. Wizerunek prezydenta w mediach bardzo się zmienił.oj tak, trudno uwierzyć. Szczerze mówiąc nigdy nie interesowałam się polityką, władzy PIS i Kaczyńskich nie popierałam. Ale szkoda ich jako LUDZI, mieli przecież rodziny, dzieci, wnuki .... cóż widać to było im pisane ...
Nie wiem dlaczego, ale media jakoś wcześniej "pluli", oczerniali Prezydenta - teraz - 360' Dlaczego wcześniej nie pokazywali Go jak to robią teraz - jako ciepłego, człowieka, wielkiego patriotę ..... czy trzeba było śmierci, aby ukazać Go nam "inaczej"??
oj tak, trudno uwierzyć. Szczerze mówiąc nigdy nie interesowałam się polityką, władzy PIS i Kaczyńskich nie popierałam. Ale szkoda ich jako LUDZI, mieli przecież rodziny, dzieci, wnuki .... cóż widać to było im pisane ...
Nie wiem dlaczego, ale media jakoś wcześniej "pluli", oczerniali Prezydenta - teraz - 360' Dlaczego wcześniej nie pokazywali Go jak to robią teraz - jako ciepłego, człowieka, wielkiego patriotę ..... czy trzeba było śmierci, aby ukazać Go nam "inaczej"??
ciężko będzie się pozbierać po takim wydarzeniu...
cały czas poddenerwowana jestem