Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ide obiadek konczyc bo zoladek przykleja mi sie do kregoslupa 

..
.. pewnie się cieszysz,że wracasz,nie?
Ale już czas się ogarnąć, bo wreszcie jedziemy dzisiaj po synulka do dziadków:-):-) jupi!! nie wiedziałam, że można się tak stęsknić za szkrabem, praktycznie nie miewamy takich "rozstań". Mężul ma teraz tydzień wolnego, więc Filipek wraca do domu
A mała ma tydzień na wyjście z brzucha, bo jak nie, to &**#*#&@**&#@*

Ja teraz mam etap powrotu do Wioli (nasz pierwszy typ:-)) ale mężul nie bardzo się chce dać namówić, a w dodatku jak Filip wczoraj pytał przez telefon jak się czuje Kingusia, to mnie rozczulił i chyba nie mam już odwrotu

)
Arek mial podobnie juz dawno temu na zmiane moglam mu dawac nurofen i czopki bo ledwo mu spadla temp to po godzinie juz rosla do tego wymioty jak cos zjadl ale on mial wtedy angine dawalam mu zimne napoje do picia i oklady jak nie chcial jesc to nie ale duuuzo pil no i oklady ciezko bylo ale po paru dniach mu przeszlo 3maj sie
ale wiadomo ze ja 24h z nim jestem jedynie co w gadce i zachowaniu mnie zaskakuje ale to norma u kazdego
to meza pogon do dzialan
co do sesji to wiesz na promocje sie zalapalam
jesli chodzi o takie zachowanie co piszesz to raczej nie kojarze zeby to mialo cos oznaczac taki ciezki autyzm to ok roczku pewnie da sie zowazyc jednak lzejsze formy, spektrum czy zespol aspergera to tak mi sie wydaje ok 2roku zycia ale na to tez nie ma reguly bo sa tak rozne objawy ze troszke to trwa nim sie potwierdzi autyzm. Gybym byla tak bardzo w temacie jak teraz to myle u Arka bym juz dzialala jak mail 1.5roku. Gdzies czytalam ze dzieciaczki moja problem z ssaniem piersi ale to i zdrowe moga miec taki problem lub zle przystawienie itd Arus nie raczkowal co tez ma wplyw, nie sylabowal w ogole tylko majac roczek powiedzial tata i tak przez miesiac dwa mowil moze 5 slowek pozniej byla przerwa pozniej znowu cos tam mowil z reguly byly to nowe slowka i znowu przerwa, dluuugo ni9e potrafil sam jesc, slaby kontakt wzrokowy,na wolanie reagowal za ktoryms razem, od malego ukladal cos to w rzadku to kolorami, chodzenie na palcach akurat Arek nie chodzil tak od znajomej od malego synus lubial bawic sie butelkami to nimi krecil to zrzucal ze schodow, ciagle uderzanie sie np w glowke,krecenie palcami, dzieci ktore nie lubia sie tulic, dotykac glaskac itp jest wiele takich zachowan i nie musza one wcale isc w parze! A dlaczego pytasz?
juto powtórka