giza
kwiecień 05/luty 08
Jestem, czytam, tylko sił nie mam na pisanie. Mili się coś ze spaniem przestawiło. Zasypia dopiero po 22giej i budzi się o 5tej. Dziś rano domagała się bajek na ścianie
Swoją drogą polecam, jeśli ktoś ma stary rzutnik z bajkami. Moje dzieciaki uwielbiają. No a po południu Mila jęczy i marudzi. Ciężko się z nią dogadać. A jak się położy do łóżka to nagły przypływ energii i znowu nie zasypia. Nie mogę się doczekać weekendu.
Przepraszam, że tylko o sobie i pozdrawiam
Swoją drogą polecam, jeśli ktoś ma stary rzutnik z bajkami. Moje dzieciaki uwielbiają. No a po południu Mila jęczy i marudzi. Ciężko się z nią dogadać. A jak się położy do łóżka to nagły przypływ energii i znowu nie zasypia. Nie mogę się doczekać weekendu.Przepraszam, że tylko o sobie i pozdrawiam
.
. Czasami układa pod rząd po dwie kolejki te same puzzle. Kupiliśmy jej już 6 układanek i póki co ciągle wszystkie są w obiegu:-). Na wiosnę planujemy postarać się o nowego członka rodziny...labradorkę czekoladową - szczeniaka
. O następnym dziecku raczej już nie myślimy (mi już chyba faza minęła)ale jak będzie wpadka to płakać nie będę ;-) .
.
a przecież badania robiłaś Neli i nic nie wyszło
!
Jestem w szoku, że Tosia potrafi tyle puzzli ułożyć!