reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
witam!
czy ktoś mnie jeszcze pamięta?:zawstydzona/y:
wstyd mi bo to już chyba rok od mojego ostatniego postu :zawstydzona/y: często Was poczytuję ale brakuje mi czasu na pisanie wiec postanowiłam się poprawić
bardzo mi Was brakuje

Ostatnia edycja:
ninja biedaczysko... szkoda że aż tak sie to cholerstwo na Tobie rozwineło.Jak tak piszesz o tym gdzie masz krostki - od razu przypomina mi sie jak chorował Marcelek:(Oby szybko nastapiła poprawa!
darinia no witaj!klawiature popiołem posypać;)Fajnie że choc co jakiś czas większośc sie jeszcze odzywa:)zdajecie sobie sprawę że to już 4 lata w te wakacje będzie:)

u nas na razie choróbsko trzyma jeszcze jednym palcem.Oboje z Marcelem dychamy i oboje jeszcze mamy troche katar.Naświetlamy sie codziennie Bioptronem i chyba Marcel dycha jakby mniej;P Ogólnie jednak ku lepszemu.Mama idzie w środę do lekarza z wynikiem tego nieszczęsnego rezonansu więc ja biore na ten dzień "wolne".Pójde z Oli do laryngologa a sama do PCKIK bo juz czas:)W piątek znów bal karnawałowy w przedszkolu i umówiłam sie z koleżanką że zaprowadzimy tam tez swoje łobuzy;)

Ninja, jak samopoczucie? Przestało już wysypywać? Witek miał ospę dwa lata temu i trochę śladów mu zostało, głównie na plecach i brzuchu. Na twarzy chyba nie ma, albo się nie rzuca w oczy. A wysypany był podobnie jak Ty
Darinia, witaj i pisz, pisz, pisz.
Niekat, zdrówka.
Przemek w nocy gorączkował, ale temperatura do rana mu spadła bez leków. Osłabiony mocno, ale wygląda lepiej niż wczoraj.

Darinia - no w końcu!!! pisz i dawaj zdjęcia na zamknięty!!!

Dzięki dziewczyny za slowa otuchy... :zawstydzona/y:

A ja jednak dostanę Heviran bo poprawy nie ma a wciąż sa nowe wysypy. Była dziś nawet u mnie konsultant krajowa. Niestety to kolejne 5-7-10 dni. :-(
"Podwozie" mi tak wysypało, że znów nie mogłam spać- przykryte miałam tylko stopy bo nawet pościel wzmaga ból. Dobrze, że można tu regulować temperaturę do naprawdę mocnego ciepła :no:

No zaraz spróbuję odespać moze troche te "nocne szaleństwa" :baffled:

Giza - no właśnie gdybym to dostala od razu to może nie byłoby tak źle. Ale tu każdy zwlekał z taką decyzją ze względu na Młodą. Dopiero ordynator tak zarządziła. Coś mi się teraz tak wydaje, że inni trochę się cykali wziąć to na siebie :eek:

A Bubu o dziwo na razie ok, czym wszyscy jesteśmy zdziwieni. Mama twierdzi, że spokojnie można mu już takie rzeczy wytłumaczyć :sorry: A, zresztą moja mama to Zaklinaczka :-p

ninja i jak dziś? lepiej trochę ? mam nadzieję,że teraz to już tak nie swędzi...i pomału wysychają krosteczki...&&&:tak: Byle by małej nic nie było..(apropo..jakie to imię?)

niekat trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę mamy&&:tak:.. no jak zdrówko? wyzdrowieliście już?
giza a jak twoje szkraby? Przemek chodzi do przedszkola? przeszło mu?
darinia fajnie ze się odezwałaś:tak:..pisz..pisz..kiedy tylko możesz!
A u nas Tosia już lepiej..całe szczęście..(tfu..tfu..)..pierwszy raz miała temp.przez 3 dni..i to ponad 38.,ale po nurofenie spadała.. Jeszcze kaszle biedactwo..bardziej w nocy.. Dzisiaj miałam pietra,bo pierwszy raz w zyciu zostawiłam ją samą w domu na 10 min. Musiałam Alexa zaprowadzić do szkoły,ale Tosia tak smacznie spała,że szkoda było mi ją budzić i ubierać..A jeszcze z nią nie wychodzę..zresztą tak wieje..że hej!
No wzięłam auto..i tak expresem go zawiozłam.. Całe szczęście Tosiaczek jeszcze śpi:tak:

Ewa, dobrze, że Tosia już lepiej.
Przemek niestety ma zapalenie ucha. Prawdopodobnie od wymiotów. Bo wtedy nosem mu nawet leciało i chyba do ucha też się dostało. Dostał kropelki do nosa i ucha i dziś w końcu bez gorączki. Mila pojechała z babcią do żłobka.

reklama
giza szkoda Przemka..bo zapalenie ucha to okropnie boli:-( Dużo zdrówka..:tak:
A babcia to skarb!!:tak:
A ja wieczorem postawiłam Tosi bańki..dzielnie leżała,i czekała aż pokaże jej później "kółeczka na pleckach":tak:..tak sobie leżała..aż zasnęła:-D.No i na razie słyszę, że prawie nie kaszle..tj 2 razy dopiero:baffled:
A ja spać nie mogę:no::crazy:... Kręcę się z boku na bok..aż w końcu zaparzyłam sobie meliskę..zaraz ją wypiję..i może coś zadziała:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry