Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dolną połowę suszę suszarką po myciu. :-(
..pierwszy dzień w przedszkolu i kaszel..a już nie kaszlała w ogóle.. (tylko ma taki suchy,jakby ją coś łaskotało)
..no i faktycznie miał 38.5.. Dostał nurofen i do wieczora szalał z Tośką
..na razie nic,tylko temp...zobaczymy co z tego wyniknie... Teraz mu zmierzyłam,ma 37.3..
siurka robił od wiosny, a grubszej sprawy, jak się okazało brzydził się oglądać w nocniku, więc zaczął od razu do dużej ubikacji
Do przedszkola chcieli go przyjąć od stycznia, ale tylko na popopłudniową grupę o 13 do 16 i niestety nie miałby go kto prowadzać, więc czekamy do września
nie mam pojęcia, co oprócz tortu przygotować

Zdrowia Ci życzę duużo:-) a właśnie - Franka była super, jak Ty nie nazwiesz to sobie sama Frankę zrobię, ot co
Mój Emku u ciotki też się rozespał, jak go Mariusz zawozi o 6 na śpiocha, to potrafił spać do 10.30
też kazałam budzić, no i teraz mu nie dają spać więcej niż do 9
Trudno mieć do mamy pretensje, więc może dałoby się max wykorzystać weekendy? Wtedy już z rozpędu Marcel wstawałby w poniedziałek trochę wcześniej.
Ja się zastanawiam nad podyplomówką, ale żal mi cłopakom zabierać siebie jeszcze w w-end
, a u Ciebie to tak wszystko pięknie się układa
u nas jak opiekunka Emka wyjechała i młody miał jechać do babci na 9 godzin, to stwierdził, że bez Błażka nie jedzie i musiałam ich obu zawieźć - za to jak są razem, to potrafią tak się kłócić, że uszy więdną
Teraz widzę, że niewielka różnica wieku ma wiele zalet, no ale kiedyś wydygałam,, więc już po ptokach
a mój M mi truje doopę o 3 dziecko

i to o dziurawca

ja już nie dam rady

.. A "dziurawiec" tj.dziewczynka?
..(tak dla pewności pytam;-) No to by sie chłopcy ucieszyli\myślę..

Niby dałam sobie czas na rozmnażanie do 35 roku życia, więc jeszcze 5 lat, ale w tej chwili, to mamy za mało miejsca, czasu i chyba cierpliwości, bo chłopcy potrafią dać w kość. Poza tym baba nie wchodzi w grę - jesteśmy genetycznie obciążenie siurasami
A Ty to może już spać nie możesz i zaliczasz te wszystkie atrakcje, bo TO JUŻ
???

Liczę tylko na to , jak pisała Niekat i jak mówiła mi moja teściowa: że z dwójką dzieci była bardziej zorganizowana niż z jednym 

Myślę, że już nawet chyba z 1/4 odpadła 

Nela miała odnowiony pokoik a już wygląda jakby był ze 2 lata nie malowany. No ale Twoje dzieci większe