Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko mnie nie straszcie,że to jeden z objawów zbliżającego sie porodu...

, Tosia nie potrzebnie poszłą w pon.już do prz-la..bo znów coś załapała..ale dopiero coś jakby na oskrzela zaczęło nachodzić..ma znów temp. 39.4 wieczorem..:-(..ale całą noc nie kaszle..Narazie bez antybiotyku..tylko bactrim..eurespal..i bańki jak spadnie temp.,
.. oskrzela ..i to "ostro" jak powiedziała p.doktor..,no i mam antybiotyk ( by zabezpieczyć dzidziusia )..stodal..i odpoczynek w łóżku..
;-)

jak Tymon ze 3 tyg temu jechał w Wawie autobusem, to naprawdę wyglądał jak dziecko z pól - zoo czy teatr się chowają przy "takich" atrakcjach, hahahhahahaahaha 

On zawsze ma gila po 2 dni
Nurofen, clemastinum , wit c, pulmex i sok malinowy i się chłopak regeneruje :-)
:-) barwników używam Dr Oetkera takich w płynie, ale u nas nie widziałam - koleżanka mi kupuje w Londonku ;-)Teraz mam jakieś nowe, więc jeszcze nie wiem czy dadzą radę
a zdjęcia to tradycyjnie przypominam - za nic nie umiem wstawić - tym trudniej, że wykończyliśmy już 3 aparat od zeszłego roku - wrzucę coś na nk ewentualnie jeśli w sobotę będzie u mnie siostra
moja matka mi wypaliła, jak byłam w ciąży z Emim, że Mariusz mi dzieci narobił, żebym w domu siedziała
na co usłyszała, że ja tam też byłam i nie bez przyjemności
Leczcie się i odpoczywaj
Raaany, jak mi się tęskni za takimi przytulasami chustowymi - nie mogę tu za często wchodzić
Twój mąż popija ziółka, a u mnie Jeremi zajada rutinoskorbin - mały lekoman, jak był odwiedzić babcię w szpitalu, to zaczepił pielęgniarkę roznoszącą leki, zaglądał jej na tacę i pytał "a luskolbin masz?"

Zostalo jakieś 20
Ciekawe, ile to będzie znikać...
dorwali zapałki i chociaz Bubu wie, że nie wolno dzieciom bawic się zapałkami, to pokusa była silniejsza, jak zebrali się we dwoje...
Chociaż Bubu zaraz naskarżyła na Maję, że to jej sprawka a sm miał te zapałki w ręku 
ale masz przejscia i to na koniec ciazy tyle ze juz masz koniec tej ospy
) ale to zlecialo
ale jak bedzie wiecej czasu!
to zdrowka dla chorowitkow i sil dla mamusiek
ach no i: