• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ninja - Sonia jest śliczna i trochę przypomina mi Emilkę zaraz po urodzeniu...
Giza - zdrówka dla Mili
Asze - zdrówka dla Ciebie
Ewa - super - mi się od początku najbardziej podobała Anastazja

Ninja, gratulacje!!! Pewnie, że lepiej się sprężyć niż urodzić córcię 13 w niedzielę;-)
A nas biorą choróbska, narazie dzieci z gilami do pasa, oja to będzie ciężka noc...:no:

siwona ninja pisała mi że w środę koło południa powinna już do nas wrócić to pewnie i fotki nam da do oglądania;-) mnie ta jej Niunia zginęła na komórce, kurcze!

Siwona, wrzuciłam fotkę Sonii.
Befatka, Mila trochę lepiej. Dziś w końcu nic bez gorączki. Rano miała stan podgorączkowy. Humor już lepszy i nawet odrobinkę śniadania zjadła.

reklama
Ewciu GRATULUJE ANASTAZJI :-)
Ninja GRATULUJE SONI :-)

U nas nadal roznie z Arkiem i nadal czekamy na finalizacje sprawy co pisalam na zamknietym:cool2: a Domi w przedszkolu super tak sie obawialm ze bedzie problem ale jak zaprowadzam go na 8 to odbieram go o 15.30 i jak pytam czy idzie do domku to on: nieeee ale jak pani go za raczke zlapie to leci do mamci :-p
Lece bo Arek juz zaczyna:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry