Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bezczelnie się dołączam.Beti tony czekoladek w dniu dzisiejszym a mnóstwo radości i spełnienia przez cały rokDrogie panie nauczycielki, wszystkiego dobrego nie tylko dziś. Sukcesów zawodowych. Zdolnych i zadowolonych uczniów.
![]()

Jutro na ważeniu pewnie będę miała z nim ścinę a on powie, że jestem niepoważna.

Weronikaa, niestety często w przedszkolach tak jest ze zdjęciami. Niby nie masz potem obowiązku ich kupić, ale ... No i cena wysoka.

a ja myślałam że będzie takie grupowe ze wszystkimi dzieciakami ... (ale takowe mają mieć na Mikołaja). Zrobiłam zdjęcie zdjęciu żeby Wam pokazać mojego kapitana 
a co do jej wagi - z ciekawości poleciałam zobaczyć i Filip na pół roku miał 8320 i 70cm ale moje startowały z wagi ponad 4kg to nie ma co porównywać. Badania warto zrobić i poradzić się innego dr. Co do deprechy - ściskam mocno i oby Ci szybko minęło bo uwielbiam czytać Twoje posty jak wieje z nich uśmiechem i pozytywnym nastawieniem - uszy do góry!!!;-)
Poza tym chce chodzić i cieszy się jak ją odbieram, codziennie przynosi bazgrołki. Mieli w poniedz. teatrzyk jak to ujęła "kotek ścigał myszkę,a dzieci klaszczyły!"
Wczoraj odwiedziliśmy laryngologa (nie obyło się bez przygód) i okazało się że miał po prostu przytkane ucho, czyszczenie pomogło i już jest luz.
oby któraś z babć zechciała zostać z dziatwą to może choć na kolacyjkę wyskoczymy ... (a wczoraj minęło14 lat odkąd jesteśmy razem ...
)