Niekat - strasznie przykro, ze Oliwia tak reaguje na leki, a właściwie nie reaguje. Mam nadzieję, ze te nowe już odpowiednio zadziałają i nie będą miały takich skutków w wyglądzie.
Befatka - i jak zdrowie, przeszły już choróbska?
Weronika - gratulacje dla "pełnoprawnego" przedszkolaka! Dobrze, że okres adaptacji zakończył się sukcesem.
Jestem od wczoraj na zwolnieniu
Byłam wczoraj na zebraniu w przedszkolu. Po części ogólnej były rozmowy indywidualne i pani bardzo chwaliła Emilkę: że jest rozwinięta ponad swój wiek, że jest uzdolniona artystycznie: ładnie śpiewa, rysuje, tańczy, wycina, pisze literki, ogólnie grzeczna, uśmiechnięta, chętna zawsze do zabawy w grupie. Ogólnie - wielka duma mnie wypełnia.
Przepraszam, ze tak się chwalę Emilką, ale jeszcze jedno: w wakacje Emilka odkryła uroku nurkowania - do tego stopnia, ze co tydzień na zajęciach na basenie co chwila nurkuje i z głową pod wodą już potrafi przepłynąć kawałek. Zawsze na kursie jest fotograf i robi chętnym podwodne zdjęcia - zdecydowałam więc, że już nadeszła pora na takie zdjęcia (widziałam nieraz jak rodzice na siłę wpychają drące się dziecko pod wodę, żeby zrobić zdjęcie) - Emilka pozowała z wielką chęcią, a wybrane zdjęcia wkleiłam na zamkniętym.