Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale zalezy od dziecka jak szybko rośnie;-) 
w tej ciązy tfu tfu anszczęście nie ma;-)
kazał wytrzymac do porodu i wtedy udac sie do profesjonalisty;-) ale mąz moze mnie masowac
:-)ja nie mam pojęciadziewczyny moje pytanie dotyczy PITU!!!!! przed chwilą sie dowiedziałam ze jakies oświadczenie trzeba złozyc do 10 Stycznia jesli chce się brzydko mówiac odliczayc dziecko od podatku!!!Wiecie cos an ten temet - podobno to tylko jesli pracodawca nas rozlicza nie my sami ale chciałbym wiedziec na pewno![]()
i tak ja nie odlicze sobie dziecko moze to zrobić jedynie Łukasz;-)
:-) Bo lepiej jak już wcześniej się tam cuś rozejdzie niż trafić do szpitala z "zamkniętą" :-)
A teraz to jest różnie, choć póki co nie miałam hemoroidów (tzn. w ciąży).
A co do spania to też się nauczyłam spać na prawym (a wcześniej tylko na brzuchu zasypiałam!!) i też sie w nocy budze - standard ok 5 rano i już nie moge zasnąć 
Niekat, może to dotyczy PIT-40, ten 10-ty styczniadziewczyny moje pytanie dotyczy PITU!!!!! przed chwilą sie dowiedziałam ze jakies oświadczenie trzeba złozyc do 10 Stycznia jesli chce się brzydko mówiac odliczayc dziecko od podatku!!!Wiecie cos an ten temet - podobno to tylko jesli pracodawca nas rozlicza nie my sami ale chciałbym wiedziec na pewno![]()
a firmy chyba wcześniej składają to roczne obliczenie. Ale przy samodzielnym rozliczeniu podatku nic takiego nie znalazłam.Ulgę na wychowanie dzieci podatnik uwzględni samodzielnie w składanym za 2007 rok zeznaniu podatkowym lub może to zrobić za niego płatnik w rocznym obliczeniu podatku dochodowego PIT-40.

Widocznie się g...o znają, to i dobrze, że u nich nie wylądowałam.