Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a na bóle kręgosupa to jeszcze posiedziec sobie na tej duzej gumowej dmuchanej piłce - mnie pomaga:-)poskakac na niej albo porobic obroty bioder lub takie wypychania bioder w przód i w tyłfajna sprawa i super rozluxnia okolice krocza;-)
Ibolya-moj synus mial 53cm ale szybciutko przybieral na wadze i ubranka 62 starczyly do ok 3m tak jak skabie.
Co do dolegliwosci to kibelek mnie juz wykancza w szczegolnosci w nocy, kregoslup tez daje sie we znaki no i te zylaki masakra
dziewczyny moje pytanie dotyczy PITU!!!!! przed chwilą sie dowiedziałam ze jakies oświadczenie trzeba złozyc do 10 Stycznia jesli chce się brzydko mówiac odliczayc dziecko od podatku!!!Wiecie cos an ten temet - podobno to tylko jesli pracodawca nas rozlicza nie my sami ale chciałbym wiedziec na pewno
ja na hemoroidy używałam hemorectal jest bez recepty i można w ciązy Iboyla ja nie pamiętam jak długo Mela nosiła 62 ale zalezy od dziecka jak szybko rośnie;-)
mi wyszedł hemoroid widiało takie cosik i miałam tez zapracia w tej ciązy tfu tfu anszczęście nie ma;-) Ninja mi gin nie pozowlił sie masowac jak sie go pytałam na ostatniej wizycie mowił ze moze to pobudzic macice i wywołać wcześniejszy poródkazał wytrzymac do porodu i wtedy udac sie do profesjonalisty;-) ale mąz moze mnie masowac :-)
dziewczyny moje pytanie dotyczy PITU!!!!! przed chwilą sie dowiedziałam ze jakies oświadczenie trzeba złozyc do 10 Stycznia jesli chce się brzydko mówiac odliczayc dziecko od podatku!!!Wiecie cos an ten temet - podobno to tylko jesli pracodawca nas rozlicza nie my sami ale chciałbym wiedziec na pewno
Czyli mam rozumieć, że ten ból (i chodzenie jak kaczka)oznacza że mi się krocze przygotowuje do porodu?? SUPER :-) Bo lepiej jak już wcześniej się tam cuś rozejdzie niż trafić do szpitala z "zamkniętą" :-)
A zaparcia - miałam je odkąd pamiętam i chyba dlatego wyglądam tak jak wyglądam (tzn. nie jem dużo a i tak nie schudne mimo różnych diet). Przed ciążą to czasami potrafiłam tydzień do kibelka nie iść A teraz to jest różnie, choć póki co nie miałam hemoroidów (tzn. w ciąży).
A co do czopków i lewatyw - położna w Szkole Rodz. absolutnie zakazała robienia sobie lewatyw w domu a z czopkami to też ostrożnie bo to może wywyłać poród (że kiszki się tam "przewracają" i mogą wywołać w macicy skurcze - czy jakoś tak) Kręgosłup - na szczęście nie dokucza - jeszcze A co do spania to też się nauczyłam spać na prawym (a wcześniej tylko na brzuchu zasypiałam!!) i też sie w nocy budze - standard ok 5 rano i już nie moge zasnąć
Ulgę na wychowanie dzieci podatnik uwzględni samodzielnie w składanym za 2007 rok zeznaniu podatkowym lub może to zrobić za niego płatnik w rocznym obliczeniu podatku dochodowego PIT-40.
Kręgosłup boli mnie w dziwnym miejscu, bo jedynie pod prawą łopatką - więc mogę chodzić na masaże (mrowa - masaże musi wykonywać osoba przeszkolona do robienia masaży ciężarnym - nie wolno masować niektórych miejsc i niektórych punktów z akupunktury) Giza - a mi wszyscy powiedzieli, że nie mogą masować bo nie mają stołu takiego! Widocznie się g...o znają, to i dobrze, że u nich nie wylądowałam.
skaba, niekat - robię właśnie "pieska" i wtedy mi przechodzi, no i co dziwne, że Tymon się nie buntuje - najwygodniej leży mi się jeszcze płasko na plecach
Co do zaparc to znam ten bol bo przed ciaza tez tak mialam ze nawet z tydz nie szlam i nic mi nie pomagalo mi gin przepisala taki syrop Lactulosum i moze cos mnie tam rusza ale malo, co z tym ze idzie go chyba dostac bez recepty!