reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dusia- ja jak byłam wczoraj u mojej ginki to jeszcze mi dała skierowanie na usg, aby zrobić w 37-38 tc .Powiedziałam jej, że mam nadzieję, że w czasie to ja już będę rozpakowana:-D. Ale zdziwiłam się, że czeka mnie jeszcze usg myślałam, że to w 33 tc już jest ostatnie. A jednak nie;-).

PrzyszlaMamusia- No a ja mialam ostatnie w 30 tygodniu no i myslalam ze bendzie jeszcze jedno wlasnie tak jakos w 37 a ona muwi ze nie potrzeba ale chyba powiem zeby mi zrobila tak dla swietego spokoju :-)

A ja ze wstydem powiem Wam, że po fajnym seksiku zamówiliśmy pizze a że kolega wydarł mężulka na piwko, pobiegłam do sklepu i właśnie zażeram się jeżynkami, popijam soczek jabłko-mięta i oglądam "Nianie". Aż mi wstyd trochę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale co tam!:-D:-)

Przyszła mamusiu ale przeszłaś:szok::no: dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło uff
Weronika jaki tam wstyd w końcu ejsteś w ciazy anleży ci sie;-):-D
Ninja ja bym tam wolała po świetach urodzić zeby troche smakołyków pojeśc bo mnie napewno dietka bedize czekać:baffled::no:

Cześć dziewczyny!
Czy brałyście fenoterol z izoptinem na powstrzymanie skurczów ? Ja jestem w 32 tyg i to zażywam, czuję się okropnie , ale chcę się dowiedzieć, czy któraś z Was to brała i jaki był poród oraz do kiedy udało się donosić dzidziusia. Dajcie znać. Pozdrawiam

Ja to chyba nawet nie mam co spekulować bo na Święta to już będę wypakowana:-)
Przyszła mamusiu bardzo się cieszę,że masz taką fajną gin:-Di,że już odetchnęłaś z ulgą po tym wszystkim.
Weronika w ciąży wybacza się wiele rzeczy:tak:,jak mi ostatnio ochoty na pączki narobiłaś to wczoraj sobie dwa kupiłam,ale były pyszne;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry