ninjacorps
Marcóweczka 2008
Asze - świetny ten kalkulator - wkleiłam sobie do zakładek! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

miałam o to samo zapytać:-):-):-) ja niestety ciężko pracuje:-( ale już jestem blisko.. trzymajcie kciuki, żebym nie padła przy tym laptopie.,..Ale cisza dzisiaj na marcóweczkach!!! Wszystkie odpoczywają???;-)
![]()
albo kwestuja z WOŚP;-)Ale cisza dzisiaj na marcóweczkach!!! Wszystkie odpoczywają???;-)
![]()
Skaba to uporaj sie z tym raz dwa;-)trzymam kciukasy:-)miałam o to samo zapytać:-):-):-) ja niestety ciężko pracuje:-( ale już jestem blisko.. trzymajcie kciuki, żebym nie padła przy tym laptopie.,..
My byliśmy dzisiaj na rynku. Co druga osoba z puszką. Przemko chętnie wrzucał pieniądze i w końcu sam wyglądał jak serduszko ;-) U nas było sporo atrakcji. Najbardziej podobały mu się czterokołowce, takie jak u Boba i robocik-psocik, czyli robot policyjny do zadań specjalnych. Jak zdjął panu czapkę z głowy to się Przemkowi podobało, ale jak chciał mu zabrać balonik, to Przemko uciekł i oglądał z daleka. Do tego piękna pogoda dzisiaj była, bardziej wiosna niż zima.albo kwestuja z WOŚP;-)
my dziś zaliczylismy 5 puszeczek;-)