Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,ale wyjeżdża na 6dni jutro w trasę więc mu pozwoliłam,a mi bynajmniej oczka odpoczęły:-)
tylko nie llubimy takich przepisów
dla mnie te 18tyg to stanowczo za mało
i już wiem,że od razu na wychowawczy pitnę

Ale przynajmniej mam głowę spokojną że wszystko juz mam..

, a jak sobie wyobrażę, że mam zostawić takie maleństwo....na tyle godzin to mnie trzęsie

jeju weszłam tam na chwilę i jestem w szoku

dziewczyny już 7 stron strawiły na wzajemnym obrzucaniu się błotem i wytykaniu dlaczego ktoś powienien lub nie powienien być moderatorem

mamo ja nie wiedziałam, ze to może budzić tyle emocji... tylko obiecajcie mi, że gdybyście nie chciały, zebym była moderatorem na tym wątku to po prostu mi powiecie.. bo ja się nad tym dłuzej nie zastanawiałam.. Ninja napisała, ze może we dwie bedzie nam raźniej - bo w razie nieobecności którejś itp. no i tyle.. a tam z tego się wywiązała ogromna afera i aż się przeraziłam..
Ja jestem bardzo zadowolona, ze Ty i Ninja jesteście naszymi moderatorami i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń!!!!
I Ninja ma rację, ze lepiej jak jesteście we dwie bo i raźniej i zawsze jedna może uzupełniać drugą
:-)