reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
a czemu chcecie zamykac?
nie mam nic przeciwko w sumie ale czemu?
Przy zdjęciach jednak trzeba pamiętać, że na takie fora jak nasze zaglądają nie tylko kochający rodzice lub osoby starające się o dzieci. Ale zaglądają tutaj też osoby, które mogą wykorzystać zdjęcia do różnych celów, nie wykluczając pedofilów. A wrzucając nasze zdjęcia na zamknięty jest szansa, że więcej dziewczyn pokaże swoje buźki :tak: Takie jest moje zdanie na ten temat.

Przy zdjęciach jednak trzeba pamiętać, że na takie fora jak nasze zaglądają nie tylko kochający rodzice lub osoby starające się o dzieci. Ale zaglądają tutaj też osoby, które mogą wykorzystać zdjęcia do różnych celów, nie wykluczając pedofilów. A wrzucając nasze zdjęcia na zamknięty jest szansa, że więcej dziewczyn pokaże swoje buźki :tak: Takie jest moje zdanie na ten temat.
dobrze Giza napisała ja jestem za:-)

Niekat dla ciebie https://www.babyboom.pl/forum/dziec...2007-f145/moderator-pazdziernik-2007-a-14300/
mam do was ogromna prośbę chodzi o moja mame:-(:-(:-(:-(
jesli ktoś z waszych znajomych lub bliskich jest chętny oddać krew ( my niestety odpadamy w przedbiegach ciężarne ) byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna:-)
niewiecie nawet jak bardzo.
Ju z dostała 8 jednostek płytek krwi wiec trzeba jakos oddać ta krew nie ma znaczenia grupa itd
trzeba tylko powiedziec ze oddaje sie dla Krystyny Ciężadło

no jest to argument:tak::-)jak ktos chce sie podniecac brzuszkiem ciężarówki to jedno ale jak ma się podniecac nad moim dzieckiem to juz nie bałdzo... ok - jestem za zamknięciem watku ze zdjeciami dzidziów:sorry2::tak:

Niekat dla ciebie https://www.babyboom.pl/forum/dziec...2007-f145/moderator-pazdziernik-2007-a-14300/
mam do was ogromna prośbę chodzi o moja mame:-(:-(:-(:-(
jesli ktoś z waszych znajomych lub bliskich jest chętny oddać krew ( my niestety odpadamy w przedbiegach ciężarne ) byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna:-)
niewiecie nawet jak bardzo.
Ju z dostała 8 jednostek płytek krwi wiec trzeba jakos oddać ta krew nie ma znaczenia grupa itd
trzeba tylko powiedziec ze oddaje sie dla Krystyny Ciężadło
dzięki za linka:sorry2:
jak nie ,ma znaczenia grupa to ja juz w tej chwili wysyłam meża!!!gdybym tylko mogła to sama bym dała bo w ten sposób pomagac to najwyzszy zaszczyt...:sorry2:zdrówka dla twojej mamy:blink:

Cześć Dziewczynki!

Czytam o tych moderatorkach i też jestem w szoku:szok::szok::szok:...nie wiem jak można się o coś takiego pokłócić:confused:. Moim zdaniem to pokazuje jak ktoś musi się bardzo dowartościować nawet na takim BB:baffled:. Uhhh nie lubię czegoś takiego.

Ninja, Skaba- Super, że jesteście obie moderatorami, bo od początku trzymacie porządeczek u nas na BB. Macie moje pełne poparcie;-). Tylko się nie pozabijać:-D:-D(żartuję:-D).

Oj, dobrze, że u nas jest taka milusia atmosfera:tak::tak:...aż się normalnie tęskni za Wami:tak:.

A co do wątku zamkniętego to też jestem za. Tak jak Giza mówiła, nie zawsze zaglądają tam ludziska w dobrej wierze. Och jak sobie pomyślę o tych zboczeńcach i pedofilach to mnie aż trzęsie:wściekła/y:.
A tak na marginesie ostatnio dostałam ciekawy artykuł na temat nasza-klasa...ostrzegali, aby nie wystawiać zdjęć bobasków (ze względu na pedofilów), no i był też opisany przykład babki, która chciała pochwalić się przed koleżankami domem (zamieściła zdjęcie przed domem itd), samochodem, wycieczkami zagranicznymi i okazało się, że bardzo łatwo można było ją namierzyć (m.in przez listę znajomych) i znalazł się ktoś, kto chciał wyłudzić od niej kasę:szok:.
Kolejna ciekawostka dot. nasza-klasa:
Jakiś policjant zamieścił zdjęcie z kolegami a niektórzy z tych kolegów to tajniacy:-D:-D:-D (chyba już nimi nie są:-D:-D:-D).

Mrówa, trzymam kciuki za mamę. Ja nie bardzo mam kogo wysłać, żeby krew oddać :-( A może Aniaslu albo Aletka mogłyby ogólne ogłoszenie zrobić, wtedy jest szansa na większą ilość krwi.
Wygląda na to, że na październiku na moderatora zgłosiła się dość kontrowersyjna osoba. Też bym nie chciała, żeby u nas moderatorem został ktoś, kogo wcześniej nie chce sie wpuścić na wątki zamknięte. Widocznie dziewczyny nie mają do niej zaufania.

reklama
w atkim razie poprosze naszych moderatorów o apel w sprawie krwi ejśli to nei sprawi kłopotu:sorry2:
Niekat dzieki:tak:
co do pażdziernika to moim zdaniem po przeczytaniu ta laska nie nadaje sie na moda ot co:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry