Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy zdjęciach jednak trzeba pamiętać, że na takie fora jak nasze zaglądają nie tylko kochający rodzice lub osoby starające się o dzieci. Ale zaglądają tutaj też osoby, które mogą wykorzystać zdjęcia do różnych celów, nie wykluczając pedofilów. A wrzucając nasze zdjęcia na zamknięty jest szansa, że więcej dziewczyn pokaże swoje buźkia czemu chcecie zamykac?
nie mam nic przeciwko w sumie ale czemu?
Takie jest moje zdanie na ten temat.dobrze Giza napisała ja jestem za:-)Przy zdjęciach jednak trzeba pamiętać, że na takie fora jak nasze zaglądają nie tylko kochający rodzice lub osoby starające się o dzieci. Ale zaglądają tutaj też osoby, które mogą wykorzystać zdjęcia do różnych celów, nie wykluczając pedofilów. A wrzucając nasze zdjęcia na zamknięty jest szansa, że więcej dziewczyn pokaże swoje buźkiTakie jest moje zdanie na ten temat.
dzięki za linkaNiekat dla ciebie https://www.babyboom.pl/forum/dziec...2007-f145/moderator-pazdziernik-2007-a-14300/
mam do was ogromna prośbę chodzi o moja mame:--
-
-(
jesli ktoś z waszych znajomych lub bliskich jest chętny oddać krew ( my niestety odpadamy w przedbiegach ciężarne ) byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna:-)
niewiecie nawet jak bardzo.
Ju z dostała 8 jednostek płytek krwi wiec trzeba jakos oddać ta krew nie ma znaczenia grupa itd
trzeba tylko powiedziec ze oddaje sie dla Krystyny Ciężadło

zdrówka dla twojej mamy

...nie wiem jak można się o coś takiego pokłócić
. Moim zdaniem to pokazuje jak ktoś musi się bardzo dowartościować nawet na takim BB
. Uhhh nie lubię czegoś takiego.
(żartuję
).
...aż się normalnie tęskni za Wami
.
.
.

(chyba już nimi nie są

).