weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
Rany, a ja dopiero wstałam
Już nie pamiętam kiedy spałam do 10-tej! 
Miałam też Wam wysłać tego pączka ale Niekat uprzedziła więc nie będę robić plagiatu
Ja już ślinotoku dostałam jak go zobaczyłam, więc dziewczynki najeść się dziś do bólu

i to beż żadnych wyrzutów sumienia
Mamuśka rozrobiła już ciasto bo zawsze robi takie domowe to będzie dużo, MNIAM!
Miałam iść dziś do laba zrobić te badania i znowu nie poszłam, ale jutro już muszę.
Piszecie o badaniach Gina, mi w pierwszym trym. za każdym razem robiła USG dopochwowo i oczywiście "macanko", a później już to zwykłe USG (no i macanko też)
. Ja idę za tydzień, już się nie mogę doczekać nowych wieśći :-)
Koleżanka przysłała mi dziś fotki swojej córci - też Maja. 16.02 stuknie jej roczek. Kurcze tylko strasznie małe te zdjęcia :-(
Już nie pamiętam kiedy spałam do 10-tej! 
Miałam też Wam wysłać tego pączka ale Niekat uprzedziła więc nie będę robić plagiatu

Ja już ślinotoku dostałam jak go zobaczyłam, więc dziewczynki najeść się dziś do bólu

i to beż żadnych wyrzutów sumienia
Mamuśka rozrobiła już ciasto bo zawsze robi takie domowe to będzie dużo, MNIAM!Miałam iść dziś do laba zrobić te badania i znowu nie poszłam, ale jutro już muszę.
Piszecie o badaniach Gina, mi w pierwszym trym. za każdym razem robiła USG dopochwowo i oczywiście "macanko", a później już to zwykłe USG (no i macanko też)
. Ja idę za tydzień, już się nie mogę doczekać nowych wieśći :-)Koleżanka przysłała mi dziś fotki swojej córci - też Maja. 16.02 stuknie jej roczek. Kurcze tylko strasznie małe te zdjęcia :-(

a miałam dziś za duzo nie jeśc bo wieczorem wizyta i znów będzie zjepa za wagę
no ale co poradzić jak leża na stole i wszyscy je jedzą to ja mam patrzeć