• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Rany, a ja dopiero wstałam :zawstydzona/y: Już nie pamiętam kiedy spałam do 10-tej! :szok:

Miałam też Wam wysłać tego pączka ale Niekat uprzedziła więc nie będę robić plagiatu :-D
Ja już ślinotoku dostałam jak go zobaczyłam, więc dziewczynki najeść się dziś do bólu :-D:-D:-D i to beż żadnych wyrzutów sumienia :-D Mamuśka rozrobiła już ciasto bo zawsze robi takie domowe to będzie dużo, MNIAM!

Miałam iść dziś do laba zrobić te badania i znowu nie poszłam, ale jutro już muszę.
Piszecie o badaniach Gina, mi w pierwszym trym. za każdym razem robiła USG dopochwowo i oczywiście "macanko", a później już to zwykłe USG (no i macanko też):baffled: . Ja idę za tydzień, już się nie mogę doczekać nowych wieśći :-)

Koleżanka przysłała mi dziś fotki swojej córci - też Maja. 16.02 stuknie jej roczek. Kurcze tylko strasznie małe te zdjęcia :-(

reklama
Hej dziewczyny!!!
Niekat dzięki za pączka - mniam....:tak:, wreszcie idziesz na wolne!!
Moja teściowa właśnie smaży...a ja czekam....
Weronika śliczna ta mała:tak:
Doris skończ już z tą robotą!!!! idź już na wolne!!!:tak:
Ja na wyjście ze szpitala tez mam kombinezon, taki polarkowy, właśnie dzisiaj przyszedł z allegro:tak:

Niekat kto się ceni ten się leni!:-)więc do dzieła!
Doris a ty po co tam jeszcze tydzień?świat się nie zawali!A zamiast zakończyć ładnie miesiąc to ty tam jeszcze tydzień chcesz siedziec:angry:
Przyszła mamusiu jak wrócisz to nawijaj co tam u małej.

reklama
wiecie co ja juz 3 zjadłam te pączki.. ale mnie muli okrutnie i popijam teraz za kare herbatke jedna po drugiej:-pa miałam dziś za duzo nie jeśc bo wieczorem wizyta i znów będzie zjepa za wagę:dry:no ale co poradzić jak leża na stole i wszyscy je jedzą to ja mam patrzeć:no:
ale juz na dziś basta!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry