reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

ostatnio strasznie dużo śpię. Teraz też już mi się oczy zamykają, a trochę sobie pospałam w dzień. Co prawda jutro rano pobudka, bo jadę na badania moczu i krwi, ale pewnie jak wrócę, to jeszcze trochę pośpię. A zwykle to chodzę spać ok 23 i wstaję o 5:30-6 i jestem wyspana. Do pracy to nawet o 5 wstawałam.

reklama
Sabincia ale one są przeźroczyste albo takie gęstsze białe mętne:baffled:

to dokładnie takie jak u mnie! w wielu miejscach piszą, że czop jest najczęściej lekko różowawy ( z różowymi nitkami), ale nie wydaje mi się to regułą.. moje wody płodowe tez nie odpowiadały powszechnym opisom:-)

giza z ubrankami też mieliśmy przeboje.. jeju ile on je razy składał i rozkładał.. a teraz okazał się znawcą mody damskiej, a w szczególności sukienek.. jak zaglądam na allegro to zawsze pcha mi się na kolana i z mądrością dwulatka stwierdza: Tak, tak.. ta może być.. nie.. ta mi się zupełnie nie podoba, a ty co o niej myślisz.. :-)

Marteczka- Ale wiesz nie ma według mnie reguły nie kiedy nawet nie wiesz ze to to ja byłam pewna ze to poprostu dlatego ze coraz blizej flora bakteryjna sie zmienia i takie pierdy smierdy bynajmniej ni myślałam , ze to juz to teraz pluje sobie w brode moze gdybym, odrazu pojechała dało by sie to powstrzymac

Giza ja też mam tak teraz ,że tylko bym spała:eek:Wystarczy,że siedzę i już mi się oczy zamykają.Gdzieś od tygodnia mnie takie spanie złapało.Najgorsze,że jestem z Jasiem sama w domu a jak mnie najdzie to nie ma zmiłuj-tylko biedny podchodzi do mnie ipyta-czemu ty śpisz,przecież jest dzień?!

a ja strasznie dużo wody pije potem chodzę do wc cm o godzinę:zawstydzona/y: i dziś zauważyłam że mi to smarowanie nic nie daje i tak mam rozstępy i tak :wściekła/y:
ze spaniem to podobnie wystarczy że położę głowę na poduszce i koniec

białe to pół biedy ale czerwone :wściekła/y: gin mówił że tam gdzie tkanka pęka to i tak nic nie pomorze żadne smarowanie

a dziś byłam z mężem na spacerku bo sama jakoś dziwnie się meczę a tak mam się kogo złapać i 4 dni nie zapinałam kurtki a dziś w tej kurtce brzuch tak dziwnie na dole zamek sie zapiął ale tydzień i chyba koniec:zawstydzona/y: a dziwne bo waga ta sama

Ja jak patrzę na swój brzuch to jest cały blady w niebieską siateczkę żył. Masakra. No i rozstępy też mi się pojawiły na pośladkach niestety, już chyba bikini nie założę :zawstydzona/y:

reklama
Witam wszystkie mamusie!
Śpicie jeszcze???
Ja nie mogę spać, bo cały nos mam zatkany, coś mi się wydaje że mamy za sucho w mieszkaniu, bo wczoraj kładłam się spać całkiem zdrowa :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry