Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masz racje w kazdej chwili moga zdecydowac o cc a zycze ci porodu naturalnego szybciej sie po nim dohodzi w końcu;-)mrowa, taki mam zamiar
Probowac będe na pewno, a czy sie uda - zobaczymy. Tak czy siak zawsze moga mnie pociąć, nie mam nic do stracenia.
Weronika to do maja masz jeszcze kupe czasu;-) ja mam w maju komunie u Gabrysi i 4 wesela no i wiadomo chrzciny nas jeszcze czeakjamy co roku mamy multum imprez
:-)
Jak tak właśnie patrze w kalendarz to 18.05 to będzie ta data 
Z mężulem spiknęliśmy się 18-tego i wszelkie ważniejsze sprawy się kręcą wokół tej daty (i mąż się śmieje że Nelka czeka właśnie na 18-ty
)

bo sie chyba załamię. Akurat przed porodem!!!!!!!!!!!!

chociaz K twierdzi że może ona czeka na 16.03 - naszą rocznicę :-) bo od 16.03.2003 jesteśmy razem a od16.03.2008 bylibysmy w trójeczkę

trzymajcie mocno kciuki
i miłego dzionka:-):-):-)Mam delikatnego stresa bo mój M miał atak kolki nerkowej w niedziele musieliśmy wzywać pogotowie.
)

!!!
, no i może trochę poprasuję...
To mój plan maximum na dzisiaj, hehe
Nie chcę się przemęczać, bo jutro Mążulek wyjeżdża na jakąś konferencję do Warszawy i wraca dopiero w piątek...
Nie chciałabym rodzić sama, a jutro 13-ty...

:-)!
! Nie martw się, będzie dobrze
!
Ja mam dwa wesela w tym roku, w tym jedno już pod koniec czerwca, a drugie we wrześniu. Poza tym myślimy w wakacje o chrzcinach, no ale myślę, że do tego czasu dojdę już do siebie
! Do lata to wszystkie będziemy takie laseczki, że hej
;-)
!