Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). 
). Dostalam oficjalne pozwolenie na rodzenie i ostrzezenie ze moze to nastapic w kazdej chwili (w co wierze bo mialam dzis jakies dziwne bole plecow i czeste 'oczyszczanie'). do 30 marca chyba nie doczekam
a taka sie jeszcze czuje nieprzygotowana...

żadna z nas nie była i nie jest przygotowana na przyjście dziecka, a przynajmniej ja tak czuję... pozdrawiam Cię cieplutko i 3maj się :*

i jak tylko go wkładam do łóżeczka to jest wrzask

dostalismy 1500 zł
1000od państwa a 500zł od gminy:-)Nie ma tego mleka na recepte niestety pansto go nie refundujeDzień dobry,
od razu życzę miłego dnia i samych dobrych rozwiązań
Becikowe na pewno dostaniemy jedno, może uda się też dostać miejskie ale z tym może byc problem bo nie jesteśmy zameldowani w Krakowie. Znajomym udało się jakoś przekonać Kraków że należy im się drugi tysiąc, więc też spróbujemy, może się uda, szczerze mówiąc liczę na to. Przy Irence dostaliśmy tylko jedno becikowe.
Sabincia, próbowałaś pytać o tą receptę na Nikosiowe mleko? Ja dla młodej zawsze dostaję recepty na Bebilon Pepti (to dla alergików). Cieszę się że mały rośnie i nabiera pysiów, a że jest zdrowy - to najwspanialsza wiadomośćSzkoda że tyle się musiałaś nadenerwować. Spacerujecie już? Macie wózek? Może na wiosnę spotkanie w Ogrodzie Botanicznym?
skaba, pracoholiku, apeluję o wrzucenie na luzSzybko minie macierzyński, wrócisz do roboty, a teraz ciepnij tym wszystkim i ciesz się życiem
![]()
My sobie troszkę powywoływaliśmy wczoraj wieczorem, czego efektem były nocne skurcze - ale narazie nieregularne. A teraz mam śluz z różowymi nitkami, co mi ewidentnie wygląda na czop. W sumie dobrze by było urodzić 13 marca, nie mielibyśmy problemów z zapamiętaniem kiedy nasze dzieci maja urodziny - Irenka ma 13 lutego![]()