Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

współczuję tych podróży tam i z powrotem

na samą grę pewnie mi nie starczy, ale musiałam ją sobie troszkę pooglądać (kiedyś pisałam pracę o społeczności gier rpg i mi zostało;-))Skaba to jeszcze masz tyle czasu że Ci na gry wystarcza?
Skaba - zazdroszczę takiej organizacji - jak teraz mieszkam z mamą to ona mi gotuje itd a Ty jeszcze z Bartkiem![]()
a poza tym mam spora pomoc ze strony męża.. przynajmnej do czasu rozpoczęcia budowy...
życzę dużo cierpliwości (zresztą wszystkim nam tego zyczę).. a co do chodzenia do psychologa to się nie wypowiadam - jestem psychologiem uprzedzonym do psychologów;-)i zgadzam się z telmą:-)Mleko matki jest na wagę złota. Generalnie zawiodłam samą siebie.

A mój mąż prawie osiwiał
Monika, nic nie idzie na marne. Nie możesz tak myśleć. Może podawaj jej mleczko małymi porcjami i rób przerwy, żeby się odbiło. Wtedy mniej powinna ulewać. No i skąd te myśli, że zawiodłaś siebie. Od jakiegoś czasu wszyscy naciskają na karmienie piersią, a przecież jak mama nie może lub nie chce, to wcale przez to nie staje się gorszą mamą.Ściąganie zajmuje wieczność, a jak Maja za szybko pije to potem wymiotuje i cała moja praca idzie na marne :-(.
Mleko matki jest na wagę złota. Generalnie zawiodłam samą siebie.