Marteczka23
Fan(ka)
Oj Elip mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze!
Darinia zdróweczka dla naszej imienniczki!!!
Mamma nie przejmuj się nic starą!
(wiem,że łatwo się mówi)nikt nie zna dziecka lepiej od matki i nie wie lepiej co mu jest,co chce niż matka właśnie!I żadne mleko nie zastąpi jej twojego!Ja to bym jej jeszcze przygadała,że czemu ona nie karmiła cię naturalnie?
A jak nie wie jak to jest to po co się wtrynia
.Ja już teściowej za dobre rady dwa razy odpowiednio podziękowałam i na razie spokój mam.Jutro wraca moja mama,ciekawe czy ją też będę musiała sprowadzic do pionu czy się obejdzie.
A ja powoli zaczęłam skutecznie moją mała w dzień usypiac,zeby móc porobic co trzeba.A już od trzech dni biedna kupci nie robiła co wzmaga wieczorne kolki i widzę,że się męczy:-(
Jeszcze nasz"tatuś"pojechał w trasę i będzie dopiero w piątek

Darinia zdróweczka dla naszej imienniczki!!!
Mamma nie przejmuj się nic starą!
(wiem,że łatwo się mówi)nikt nie zna dziecka lepiej od matki i nie wie lepiej co mu jest,co chce niż matka właśnie!I żadne mleko nie zastąpi jej twojego!Ja to bym jej jeszcze przygadała,że czemu ona nie karmiła cię naturalnie?
A jak nie wie jak to jest to po co się wtrynia
.Ja już teściowej za dobre rady dwa razy odpowiednio podziękowałam i na razie spokój mam.Jutro wraca moja mama,ciekawe czy ją też będę musiała sprowadzic do pionu czy się obejdzie.A ja powoli zaczęłam skutecznie moją mała w dzień usypiac,zeby móc porobic co trzeba.A już od trzech dni biedna kupci nie robiła co wzmaga wieczorne kolki i widzę,że się męczy:-(
Jeszcze nasz"tatuś"pojechał w trasę i będzie dopiero w piątek

czytałam, ze dzieci karmione piersią mogą nie robic kupki kilka dni, ale jednak to ulga dla dzieciaczka jak pampersa wypełni... a jabłuszka wcinasz?