Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
To siaraNadrobiłam
Dziewczyny coś mi z sutków wypływa!!! To ja już tyle mleka naprodukowałam?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To siaraNadrobiłam
Dziewczyny coś mi z sutków wypływa!!! To ja już tyle mleka naprodukowałam?????
Tak- zmagam sie to dobre stwierdzenieMilutku niestety nie mam czasu na drzemkę, więc zostaje odliczanie do wieczorka - chyba, że zasnę nieświadomie. Przeczytałam, że już zmagasz się z prasowaniem - mnie to przeraża, nie da się jakoś bez prasowania ubranek? Ja tak strasznie nie lubię bawić się żelazkiem, że ograniczam się od minimum, maksymalnego minimum ;-)
Kup sobie wkładki specjalne do biustonosza. znajdziesz je w każdym sklepie gdzie są tez artykuły dla dzieciaczkówJuż? Tak wcześnie? Teraz się będę stresować za każdym razem czy mi przez biustonosz nie przecieka.
aga_cina - na dokładnie ten sam pomysł wpadłam w weekend. Nie zamierzam co prawda jeszcze przez dłuższy czas się rozpakowywać, ale może (oby nie) zdarzyć się, że będę musiała udać się do szpitala. A nie chciałabym wtedy szarpać się w poszukiwaniu jakiejś piżamy czy koszuli nocnej (o ile w ogóle mam takową w wersji choćby półprzyzwoitej, bo z zasady sypiam saute ;-)) lub tłumaczyć przez telefon M.: "Trzecia półka od góry, taka lawendowa koszula. Jak to @#%^! nie wiesz jaki to kolor lawendowy?!!!!"Dzis rano jak sie obudzilam, to pomyslalam sobie, ze moze warto skompletowac juz torbe do szpitala. Niby wczorajsza krew to nic strasznego, ale wrazie W. I dla dzidziola ubranka do wypisu tez kupie.
Ewi, ja "przecieki" miewam od kilku tygodni. Na szczęście sporadycznie i najczęściej w łóżeczku, kiedy jest mi ciepło. A biustonosze noszę z powrotem z lekka usztywniane, więc jakby co - ma siara w co wsiąknąć. Cyce się szykują na małego ssaka. A mnie przechodzą na razie ciarki z przerażeniaDziewczyny coś mi z sutków wypływa!!! To ja już tyle mleka naprodukowałam?????
.