• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ewi to normalne, wszystkie nas to czeka...
Milutku niestety nie mam czasu na drzemkę, więc zostaje odliczanie do wieczorka - chyba, że zasnę nieświadomie. Przeczytałam, że już zmagasz się z prasowaniem - mnie to przeraża, nie da się jakoś bez prasowania ubranek? Ja tak strasznie nie lubię bawić się żelazkiem, że ograniczam się od minimum, maksymalnego minimum ;-)

Milutku niestety nie mam czasu na drzemkę, więc zostaje odliczanie do wieczorka - chyba, że zasnę nieświadomie. Przeczytałam, że już zmagasz się z prasowaniem - mnie to przeraża, nie da się jakoś bez prasowania ubranek? Ja tak strasznie nie lubię bawić się żelazkiem, że ograniczam się od minimum, maksymalnego minimum ;-)
Tak- zmagam sie to dobre stwierdzenie:):)hahaha od samego rana patrzy na mnie sterta ubranek do prasowania- leży dosłownie przede mną...generalnie lubię prasowanie ale jakoś nie mogę się do tego dzisiaj jeszcze zabrać:)

Helloooołłłł dziewczyny.
Ja też po ciężkiej nocy. Dwa razy sikanko, ale po tym drugim nie mogłam zasnąć. W końcu zrobiłam się głodna i musiałam coś wszamać. A zaraz potem zadzwonił budzik K. Swojego, który dzwonił godzinę później juz nie słyszałam. Ledwo zdążyłam do pracy :)

Dzis rano jak sie obudzilam, to pomyslalam sobie, ze moze warto skompletowac juz torbe do szpitala. Niby wczorajsza krew to nic strasznego, ale wrazie W. I dla dzidziola ubranka do wypisu tez kupie.
aga_cina - na dokładnie ten sam pomysł wpadłam w weekend. Nie zamierzam co prawda jeszcze przez dłuższy czas się rozpakowywać, ale może (oby nie) zdarzyć się, że będę musiała udać się do szpitala. A nie chciałabym wtedy szarpać się w poszukiwaniu jakiejś piżamy czy koszuli nocnej (o ile w ogóle mam takową w wersji choćby półprzyzwoitej, bo z zasady sypiam saute ;-)) lub tłumaczyć przez telefon M.: "Trzecia półka od góry, taka lawendowa koszula. Jak to @#%^! nie wiesz jaki to kolor lawendowy?!!!!"

Dziewczyny coś mi z sutków wypływa!!! To ja już tyle mleka naprodukowałam?????
Ewi, ja "przecieki" miewam od kilku tygodni. Na szczęście sporadycznie i najczęściej w łóżeczku, kiedy jest mi ciepło. A biustonosze noszę z powrotem z lekka usztywniane, więc jakby co - ma siara w co wsiąknąć. Cyce się szykują na małego ssaka. A mnie przechodzą na razie ciarki z przerażenia :szok:.

Hej dziewczyny!

Marta, ja tez o TYM mleku pomyslalam :-) A co do kawy to pewnie bym skorzystala, ale mnie odrzuca w ciazy (mimo, ze normalnie kocham)... A jakim tekstem mlody walnal, ze sie im glupio zrobilo????

Latife, ja tez chce do wyrka....i chce chipsow bekonowych...buuuuuuuuuuuuu

Milutku, chcialam sie Ciebie zapytac! Mowil twoj lekarz cos o tym kiedy planuja rozwiazac ciaze? To znaczy... beda czekac tak dlugo jak sie da, naturalnie, czy chca wywolac w jakims dziwnym tygodniu? Mam znajoma tutaj, z terminem na styczen i chca jej wywolac w 34,35 tyg! I ponoc nic sie nie dzieje, ale ona jest z tych ciezko kapujacych jesli chodzi o ang, jej maz juz w ogole,a jak u lekarzy jest to zgrywa dumna Pania, ktora nie zgadza sie na tlumacza wrrrrrrrrrrrrrrr

Agacina, u nas tez ciemno jeszcze i mnie ta pogoda dobija powoli. No, a ja ostatnio w primarku kupilam sobie wlasnie szlafrok i polarowa koszulke nocna...na wszelki wypadek do torby.

Ostatnio zostalam poinformowana, ze jak nerki beda mi dowcipy robic to nawet w styczniu moge sie spodziewac rozwiazania i mnie to przerazilo.. Zastrzyk sterydowy tez dostane...

Bosa, wlasnie! Kiedy bedziesz w UK, bo ty chyba jakos w listopadzie mialas leciec? Czy mi sie porabalo?
No i Patik! Wspolczuje rachunku...Mnie zawsze dobijaja takie wydatki ktorych sie nie spodziewam...typu..oplata za to, oplata za tamto.. i wychodzi kilkaset funtow..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry