• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

Ja nie muszę oglądać meczu, a i tak znam wynik, sąsiedzi tak się głośno nadzierają :D

GOOOOLLLL!!!!!!!!
Kolejorz,kolejorz...

Czy mi się zdaje, czy jutro zaczynam 6 miesiąc? :D to już z górki

Nooo,to teraz jak komuś powiem, że 6miesięcy chodzę w ciąży, to już wcale nie uwierzy :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Scarletka, zważ na to, ze jestem z Poznania, gdzieżby śmieli przepuścić mecz swojej drużyny ;D

migotka, a brzuszek ci już urósł? Czujesz kopniaczki? Napisz coś więcej po USG :) i 3mam kciuki za maluszka, może pokaże co ma między nóżkami

Scarletka, zważ na to, ze jestem z Poznania, gdzieżby śmieli przepuścić mecz swojej drużyny ;D

migotka, a brzuszek ci już urósł? Czujesz kopniaczki? Napisz coś więcej po USG :) i 3mam kciuki za maluszka, może pokaże co ma między nóżkami
dziś mi brzuszek wyskoczył taka piłeczka, kopniaki czuje i to jakie a juz sie chyba chwaliłam że Bartuś bedzie.
jutro zdam szczegółowe relacje i zdjęcia brzuszka jak i małego:)

No to składam spóźnione gratulacje. Gratuluję synusia :D kolejny Bartuś, widzę, że imię dość popularne wśród marcóweczek ;)

reklama
Migotka i Scarletka mojego M chrzesniak tez marcowy i tez Bartosz;)
Koncia a ja dopiero teraz widze ze my jestesmy w tym samym czasie ciazy to i pewnie trminy mamy te same;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry