• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

No to oklapłam.....

Agacinka- prasuje wyprawkę:)Mam tego juz tyle że naliczyłam około 5 prań w sumie:) narazie mma dwa za sobą:-):-)
Harsharani- biedny ten Twój mężczyzna- opiekuj się nim ładnie i życz mu ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia i formy:);-)

Malinka- kurcze, za późno poczytałam..teraz jestem wypompowana i zgrzana po tym długim zbliżeniu z żelazku:-D

Ewi-
a to dopiero początek...prasowania- hahaha....Ferrero rochee- tez miałam- dostałam na urodziny ale zostało juz po nim tylko pudelku i mile wspomnienie:-D:-D

Kasienka- to dobrze ze masz to juz za sobą...no i oczywiście skladam gratulacje:)

Futrzaczku- pamiętaj ze masz się nie przemęczać;-);-)

Olus- i Ty tez??? Ja muszę chyba powiedzieć ze moje kumpele na BB bardzo chcą dbać o jego męskość:-D:-D:-D

Migotka
- trzymam kciuki&&&&&&&&& :)

Koncia- ja to bym sie nawet i na Twoim miejscu cieszyła- będziesz mogła mówić: jestem w 6 miesiącu- patrzcie jaka jestem zgrabniocha!!!!! Bo mnie to się pytają czy dzidzia będzie już pod choinka!! A ja wtedy na to że dwie dzidzie i może na walentynki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Scarletka, niestety znam jednego niegrzecznego Bartusia, z którym chodziłam do podstawówki i bił dziewczynki, więc musiałam wymyślić inne imię ;D
ola, ja widziałam od początku :P ciekawe, która pierwsza wyląduje na porodówce? :D

Milutek urodziny? Wszystkiego najlepszego:) no i nie było mnie na imprezie!!!

Skarletka mój chrześniak też Bartuś i jest anielsko grzeczny;) chyba po chrzestnej hihihihi

Uciekam spać! Dobranocka:)***

Urodzinki były skromne...w ciężkich czasach...hahahaha może inaczej- w Halloween- kiedy wszystkie Marcóweczki były bardzo zabiegane bieganie po cmentarzach:(

Witam przyszloroczne marcowki ;)

Niesmialo dolaczam do Waszego grona :) Co prawda koncowka marca, ale jeszcze sie zalapuje ;P
Od jakiegos czasu podczytuje forum BB i jako, ze 'w grupie' razniej wiec postanowilam sie 'dopisac' :))

Koncia jak bedziemy jechac na porodowke to wymienimy sie telefonami i bedziemy razem ''oddychac'' ;)
Buziaczek jaki przypływ energii? co najwyzej wiekszy ''leń'' ;)

Ja tez uciekam do wyrka,do juterka ,paaaa

nio wlasnie mnie wszyscy pytaja czy juz mam przyplyw energii a ja na to jak na lato:) bo mi to sie teraz nic nie chce a nawet jeszcze gorzej taki len kanapowy sie zrobilam! wiec jest mi lepiej wiedzac ze nie tilko ja nie mam zadnego przyplywu tilko raczej odplyw:p ciaza jest najpiekniejsza pomiedzy czasem gdzie nie masz juz mdlosci a jeszcze cie plecki nie bola to jakies dwa tygodnie:)

Scarlet miałam też jak Futrzak spytać czy 5 ciastek czy 5 kilo :pppp

Migotka gratuluję synka :D Marcowe i lutowe (bo mi chyba wcześniej jednak przyjdzie wybrać się na porodówkę) chłopaki będą najfajniejsze w roczniku '11 :D

Milusia też myślałam ostatnio, że może w walentynki się uda trafić ;) A jestem już taka spora, że coś z tym moim terminem naprawdę nie tak, spodnie XL a ciotka się dzisiaj pyta, czy jeszcze przed końcem roku będzie dzidzia :p I ja mam tylko jedną w środku.. Naprawdę mam duży brzuch jak sobie oglądam foty marcówek.. Dobrze, że do 15ego już nie daleko, to pogadam z tym ginem, jak z moim terminem, czy wg OM (29 I) czy wg USG (no i którego usg......) ech..

Witaj Dranissimo ;) ciekawa ksywka ;)

Buziaczek my teraz narzekamy, że sznurowadła, że skarpety, że przewracanie na drugi bok, że wstawanie z wyrka, że plecy, że biodro hahaha a jeszcze 4 miechy..............

A ja znam Bartka, którego wyrzucili z policji za spowodowanie wypadku po pijaku, Bartka mam też w pracy - jest super kumplem, a że gabarytowo to spokojnie na 9 miesiąc wygląda, to mój eM nie jest o niego zazdrosny (bo generalnie to straszna zazdrocha z niego), a jest jeszcze Bartek na którego mówimy tank, bo ma taaaaaaaaaakie ruchy, że żółw to za mało powiedziane ;)

Ps. Film "Bitwa w Seattle" ciekawy, ale nie dla nas :/ bo babka, żona policjanta z prewencji, trafia w sam środek demontracji i dostaje pałką w brzuch i traci dziecko w 5 miesiącu :/ Mój synuś chyba wyczuł, że mama smutna i kopał przez cały film, dając nam do zrozumienia, że z nim jest jak najbardziej wszystko ok :D Najbardziej lubię obserwować fale na brzuchu :D A on przecież jeszcze taki maleński, co to będzie za tornado za miesiąc albo za dwa hohohoho :D

reklama
ja to chyba mam już za duży brzuszek...i ten przypływ energii jak szybko się pojawił tak szybko zniknął:):)

Dranissiomo- witam gorąco:):)

Malinka- może faktycznie coś ci się pomieszało z tym terminem porodu:)i lekarz np.liczy z okresu i dzidzia się zachowuje jakby była trochę starsza?!hmmm bede z niecierpliwoscia czekać na Twoja wizytę- może teraz Ty mnie powalisz waga swojej "kruszynki" Kiedy Ty miałaś OM???????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry