Dzień Dobry wszystkim przyszłym Marcowym Mamom.
Na imię mam Ewa, jestem w 23 tygodniu ciąży i czekamy na synka, który ma się urodzić 7 marca 2011r. Termin mam jak Ola.80 i Bosonóżka.
Chciałabym dołączyć do Marcóweczek już tak w pełni oficjalnie. Sprawiam sobie dziś taki miły prezent urodzinowyJ
Tak naprawdę z marcowym forum jestem praktycznie od pierwszego dnia, kiedy dowiedziałam się ciąży (od początku lipca) czytam wszystkie wątki na bieżąco (lub prawie na bieżąco), ale dotychczasowe smutne doświadczenia ciążowe powstrzymywały mnie od udzielania się na forum. Mam nadzieje, ze tym razem będzie wszystko Ok i będziemy mogli cieszyć się rodzicielstwem.
Wasze dyskusje, informacje, opinie - nie raz bardzo mi pomogły, zwłaszcza, że na obczyźnie człowiek czuje się trochę wyobcowany, a wspólne przezywanie ciąży jest wtedy o wiele łatwiejsze. Różnica czasu sprawia, że piszecie kiedy ja jeszcze śpię, a ja czytam kiedy Wy już zmykacie do łóżek, ale nie zmienia to faktu, że marcowe BB jest codzienną obowiązkową lekturą.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe i obecne Mamy, mocno trzymam za nas wszystkie kciuki, za mamy bliźniaków i trojaczków, zaciskam palce podwójnie i potrójnie.
Pozdrowienia z Toronto
Asco