Cześć Pączki
Bosa przykro mi, że cukier wygrał :/ A pozwolili Ci dodać cytryny?? Chcę iść we wtorek, zobaczymy..
Milusia jak tam poranek u górali??

)))
Papciaczku przytulam :*
Asco witaj!!!! Będziemy z Tobą i Twoim maleństwem najcieplejszymi myślami

Musi być dobrze!!!!
A ja się trochę nie odzywałam, bo wciąż wykańczamy mieszkanko, wczoraj robiliśmy porządek w pokoju dla dziecka, żeby przenieść tam na razie naszą wersalkę, złożyliśmy sypialnię i teraz śpimy jak królowie

Tylko Fredzik niezadowolony, bo na noc właził między ścianę i wersalkę i sobie spał, a teraz została tylko podłoga

Może się odzwyczai w ten sposób i wreszcie będzie spał w swoim posłaniu w salonie, ostatecznie na kanapie

Zostały nam do zrobienia tylko listwy przypodłogowe w przedpokoju i jednym pokoju, naprawa ściany z grzybkiem i powieszenie karnisza w sypialni

Do soboty mam nadzieję wszystko już będzie dopięte!!
A ja powoli robię listę zakupów na imprezę, masakra :/ Torty, produkty na ciasta, mięcho, produkty do sałatki, jakieś balony itp. Trzeba zwieźć stoły i krzesła, trochę talerzy i sztuśców i szklanek, bo mi na 22 osoby nie starczy no i do roboty.. A sukienka jeszcze nie doszła :/ Coś czuję, że końcówka tygodnia będzie na wariackich papierach

A dzisiaj na obiadek do mamuni i potem zostaję sama, bo eM ma popołudniowy kurs w pracy, ale dzięki temu może będzie miał znowu piątek wolny

No i pożalę się trochę

Mam zgagę po czekoladzie aaaaaaaaaaaaaaaaa jedna kostka i już pali.. no ale to mnie nie powstrzymuje jakoś

no i rwa mnie dopada coraz częściej..
Przyjemnego niedzielnego leniuszkowania