futrzakowa
yea! to ja!
malina - ja mam termin projektu do końca listopada ... a że termin na styk albo niewykonalny to chyba do końca miesiąca mnie czeka...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Broń Boże!! Nie miałam na myśli, że to coś złego.. Ja tam zazdraszczam takich historii ;-) Od męża w pracy kolega po 5 miesiacach znajomości brał slub.. To oczywiście nie omieszkałam powiedzieć, "a widzisz.. można!!" ;-)Maruda ja przed mężem miałam takiego gagatka przez 5 lat z nim byłam a miesiac przed ślubem bi się okazał więc z M stwierdziłam że nic mi nie da poznawanie i czekanie kolejnych 5 lat. Pozatym 20 lat już nie mam żeby sobie być w związku i mieć jeszcze czas. A że obojgu wszystko się podobało i oboje chcieliśmy tego samego to tak jakoś wyszłonie żałuję bo jest bardzo dobrze i mimo że czasem narzekam i marudzę to i tak nie wyobrażam sobie innego męża
A wogóle to poznałam mężą na Sympatii
traktowałam portal jako zabawę a skończyło się na ślubie i teraz na dzidzi
![]()

) to najpierw chciałam żeby M. był przy mnie, potem znów naszły mnie myśli że nie wiem czy to dobry pomysł żeby patrzył jak się nadymam i jak mi tam coś cieknie, tu coś pęka, itp. Ale jednak wybieram ten porób rodzinny bo faktycznie zawsze to przyjemniej mieć przy sobie bliska osobę, która poda tę przysłowiowa szklankę wody. Ale uzgodniliśmy że jak poczuje że dłużej na sali nie wytrzyma to może wyjść, czyli na czas samej akcji porodowej pewnie go pożegnam 
Współczuje bo takie reakcje to nic przyjemnego, zwłaszcza gdy nie można za bardzo sobie pomóc w ciąży. Mnie natomiast wróciła infekcja tam na dole. Miałam dwa tygodnie spokoju i znów. Już nie wiem jak sobie z tym radzić :-(
Co do kalendarza ze zdjęciami to ja sprawiłam M. kubek ze zdjęciem jego ukochanego Eddiego Veddera z Pearl Jam na którym jest z córeczką, żeby się przekonał do naszej córki, bo chciał bardzo synka, a po bokach dałam nasze zdjęcia. Uważam że takie prezenty są sympatyczne.

Ludzie sobie żartują z tego portalu a tu patrz jakie miłości kwitną z tego.
i tez nie wiem czy to normalne. Pomijam ból w okolicach jajnika też prawego. Może się dowiem o co chodzi jak pójdę na wizytę 10go.