Scarletka
Mama Piotrusia i Bartusia
milutek F,G????
no chyba bym już oszalała:/:/ podziwiam cię, że takie klocki potrafisz unieść. ja wczoraj w Cubusie dopadłam 2 fajne staniczki z miseczką E i z dobrym obwodem, ale jak ubrałam, to sie załamałam:/ jeden nie trzymał w ogóle, a w drugim każdy cycek rozjechał się w inną stronę. jak to ma tak wyglądać, to lepiej się bez męczyć
a powiedz mi gdzie poza Tesco trafiasz na taką rozmiarówkę, bo ja jestem załamana
no chyba bym już oszalała:/:/ podziwiam cię, że takie klocki potrafisz unieść. ja wczoraj w Cubusie dopadłam 2 fajne staniczki z miseczką E i z dobrym obwodem, ale jak ubrałam, to sie załamałam:/ jeden nie trzymał w ogóle, a w drugim każdy cycek rozjechał się w inną stronę. jak to ma tak wyglądać, to lepiej się bez męczyć
a powiedz mi gdzie poza Tesco trafiasz na taką rozmiarówkę, bo ja jestem załamana

Nasz nigdy nie piszczał jak zostawał sam (jak pracowałam to nawet 10godzin sam był) ale jak sie za bardzo przyzwyczai do mnie to nie wiem jak to bedzie:-(.Najgorzej jest jak wychodzimy bez niego z M w niedziele,wtedy stoi pod sciana na korytarzu i robi te swoje oczy ''zbitego bernardyna'';-)
Co do odbioru domu to wspołczuje,masakra jest z mieszkaniem a co dopiero z domem