Bosa- dzięki za link- zapisałam go sobie na kompie
Ewi- choć oddam Ci chętnie choćby jeden rozmiar
Scarletka- takie pojedyncze kropki na bieliźnie miało dużo moich kolezanek w ciąży

I tak samo jak Ty lekarze im wymieniali te same powody co Tobie. Mam nadzieje ze wszystko jest u Was oki

cviesze sie ze impreza sie udała bez efektów specjalnych ze strony synusia

Marta- oj Ty nasza bidulko- trzymaj się dzielnie i dużo odpoczywaj!
Clifordzik- jak zwykle w biegu....

wybaczamy Ci
Koncia- ja już się nie schylam tylko kucam- tak bardzo już mi brzusio wadzi

Według tabeli wychodzi ze ma mieć rozmiar 70G

Choc obawiam sie ze moga byc miski małe bo u mnie biust jest obszerny na obwód i do przodu a jak mierze rozmiar mój to jest klapa bo mi piersi bokami sie wylewaja!!!!
Futrzaczku- ciuszki z neta to ryzyk fizyk- natomiast staniki to już trzeba znać markę i rozmiar- na takiej zasadzie ze się już ma tej firmy coś w domu!!!
Agnes- już tu robiłyśmy wywiad miedzy sobą ze wcale jakoś tego powera w II trym.nie odczułyśmy.
Pastela- ale przystojniak;-);-);-);-);-);-);-)
Harsharani- ta info świadczy ze nie ważne ile ma się kasy- co ma być to będzie!!! A Celine Dion miala ponoć trojaczki a urodziła bliźniaki- takie coś wyczytałam!!!
Dranissimo- co do tej gwiazdy to raczej dostała sepsę po poronieniu czy porodzie- bo to jest infekcja krwi!!
Barbra- myślę że leki na grzybka nie powinny Ci szkodzić będą już w drugim trymestrze.
Buziaczek- płaszczyk faktycznie super a i cena jest bardzo przystępna

ciekawe czy mój domek by się w taki zmieścił

Ja tez mam już straszny kłopot z ubieraniem butów. M się ze mnie śmieje bo sobie latem gumiaki juz na tą okazje kupilam i czekam teraz na brzydka pogode bo puki co to kurcze jest tak ładnie ze jakbym w moich gumiakach w zebrę wyskoczyła to bym wyglądała jakbym miala coś z głowa

Musze sobie jeszcze kupić do nich wełniane skarpety

haha
Pinka- jak ja bym chciała tak latać jak Ty- wszędzie tu i tam masz coś do zrobienia...a ja wielki leniwiec na kanapie od rana do wieczora
Papciarkowa- no to ja już trzymam kciuki ze dzidzia nogi rozłożyła

:-)
Mistres- jak ja bym miala spać tak jak Ty to bym chyba na głowie chodziła- szok

ale jak już się organizm przyzwyczaja to chyba jest oki?
Truskawka- żeby za nami nadarzyć trzeba siedzieć na BB cały dzień a jak cie nie ma cały dzien to ma się tyleeeeeeeeeeeeeeeeee do pisania co ja teraz

hahahahah