reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

witam kochane!
jestem tak padnięta, że nawet nie mam siły was nadrobić. rano fryzjer z emkiem, wspólne zakupki dla maleństwa, nakupiłam tyle cudeniek, aż mi się pysiol śmieje, potem spacer po mieście, przegląd sklepowy i obiad w nastrojowej knajpce.Po odebraniu smyka z przedszkola powtórny wspólny spacerek i zakupki jedzeniowe. Nogi mi weszły w dupcię, a kręgosłupa nie czuje, ale warto było:) a jutro uczelnia i moja prezentacja. już mam pietra..

ruda ja mam ponad 3 latka i też różnie bywa z tymi jego spacerami. wszystko zależy od jego humoru. raz potrafi grzecznie spacerować przez 2 godziny, a innym razem wariuje, idzie w inną stronę, pokazuje focha, kadzie się na środku, albo chce tylko u emka na barana. chętny do zmiany własnego zdania wcale nie jest, chyba że emek go przekupi o co się strasznie na niego pieklę, bo takim sposobem grzeczność malca jest i tak krótkotrwała;)

madzik widzę, że znasz Kraków. W Bronowicach pracowałam, kiedyś mieszkałam na Kazimierzu, a teraz od strony Huty w Czyżynach;)

bosa to masz ulubioną pogodę mojego syna;) na słowa: dzisiaj ubieramy kalosze do przedszkola, od razu jest gotowy do wyjścia.. w piżamie;)

buziole dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
a probowalas po tym jakies kremy wsmarowywac, ktore by jakos przywrocily ich wyglad itd? Bo jednak wizja takowych 'flaczkow' nie jest fajna...

tak, a nawet moge smialo powiedziec, ze te z gornej polki, przeznaczone dla mam karmiacych... przed rowniez smarowalam. Nic nie pomoglo. Czasami tak zwyczajnie jest- i jak ktos napisal...byc moze to geny :)

hej mamusie
Ja bym chętnie zainwestowała w dobry stanik, ale boje się, że kupię i znów urosną, więc nie wiem czy nie poczekać jeszcze do porodu. Moja szafa jest pełna staników B/C/D/DD/E. Robią sobie, co chcą, nie sądziłam, że jeszcze się powiększą, jestem przerażona.
A cycuchy klapną także po ciąży, a nie tylko od karmienia chyba? Bo się potem kurczą tak szybko jak rosły?:-p

Zbieram się na praktyki ehh, po drodze skoczę na Bema poszukać namiotu i luźnych gatek :-D

Witam.
Bosa, widok Twojego ślubnego z wózkiem i dzieckiem - bezcenny;-):tak::-D:-D. Szkoda tylko że pogoda na zwiedzanie niezbyt dopisała:no:.
Młode dali matce pospać do 9-ej i zaczęło się:nerd:. Jakby któraś miała ochotę to zapraszam na sałatkę jarzynową, bo chodzi za mną od kilku dni a wczoraj M przywiózł wsiowych jajek to grzech uch nie wykorzystać;-):tak::-p.

Witam w sobotni ranek i widze, ze mimo slonca to wielkie przeciagi :-D

U nas w koncu przestalo lac i sie tak baaaardzo z tego ciesze :)

Marta, jak to dobrze, ze nie lubie salatki jarzynowej! Ale zupa za to juz za mna chodzi... Chociaz na dzis juz zaplanowane- placki ziemniaczane! :-)
Hmmm..wiejskie jajka.. Pycha.

Koncia, u mnie tez od B do E, a jeszcze troche i Olafa alfabetu bede uczyc :-D Ja nie chce marudzic na PL, ale tutaj mozna juz za 5 funtow kupic stanik, chocby w takim primarku i jakosc tez nie jest zla..wiec mimo, ze to jakas kasa, to jeszcze nie zal ;-)

Hmmmmm...co by tu zjesc na sniadanie...... Mam pasztet... i bulki... brakuje pomidora... no ale damy rade ;)

Hejjjj Girls :*

Kurcze naczytałam się faktycznie o tych remontach.... ale juz w tym roku za pozno.... bo mnie czeka cyklinowanie mojego pskudnego parkietu, a przy tym sciany tez ucierpią, i bedzie trzeba odrazu przemalować :))) Ale niestety musze czekac do wiosny bo parkiet musi schnąc najlepiej przy otwartych oknach ... ale juz bym zrobiłaaaaa remont :( to przez Wassss :p:p:p:angry::angry::angry::angry::-D:-D:-D hehe :-):-D

Witam

ja tez własnie sniadanko Bułeczka SALAMI I SER TOPIONY:shocked2::cool2:

Scarlet- oj jak ja ci zazdroszcze takiego dnia fiu fiu:-D:tak: nie pamietam kiedy ja tak miałam a to wszystko ze wzglendu braku czasu:-:)zawstydzona/y:
Haras- no wlasnie my mamy ten plus ze primark jest i tanio mozna kupic potem jak by co wytrzasnac........... u mnie tez po pierwszej ciazy cycki flaki mam nadzieje ze tym razem tak ne bedzie bo bede karmic tak długo jak sie da!!!!!!!
Marta- ale masz spust- 6 kanapek hah ja to prz 3 bułkach juz wymiękam:-D;-)
ona- jeszcze sie naremontujesz ehheeh jak sie bobas urodzi to malowanie scian mozesz miec czesciej niz ci sie wydaje:-D:-D

a pogoda ładna bo nie pada only sun:-D:-)

Hejka:)
a ja juz po szkole jestem. Rano się nie mogłam z łózka zwlec....teraz nie zamierzam wstawać z kanapy. Dom po wczorajszej rewolucji kurz posprzątany wiec wyciągam nogi i leniu****e cały dzień. Wszystko byłoby jeszcze lepsze gdyby nie to ze się słabo czujemy:(:( do tego poczułam w szkole jakieś mini skurcze brzucha i przy pierwszej okazji pogadałam z dr i zmyłam się do domku. Wzięłam no-spe i liczę ze się to nie powtórzy:)

reklama
Pinka hehe bedzie mi uszami wychodzic to malowanie :p a co do sniadanka ... to u mnie dzis bylo tez salami i ser ale żółty hehe :p:-)

Do góry