Vetka, śliczne łóżeczko. Ja mam i drewniane i turystyczne, bo najbliższa rodzina daleko i jak jeździliśmy to potrzebowaliśmy i nadal potrzebujemy turystycznego. Teraz Ignaś śpi w turystycznym tylko mu normalny materac włożyłam. Mi osobiście bardziej się podobają te drewniane, jednak uważam, że jak dziecko zaczyna się poruszać po łóżeczku to jednak turystyczne jest bardziej funkcjonalne, tym bardziej, że większość dostępnych ochraniaczy wcale nie chroni przed szczebelkami.
Ola, śliczna tunika, jeżeli jesteś zgrabna to będziesz ślicznie wyglądać. Ja mimo iż ogólnie jestem szczupła to jednak muszę wybierać takie tuniki, które nie będą się za bardzo opinać na tyłku. Zresztą zawsze muszę przymierzyć. Zamówiłam sobie w tym tygodniu leginsy na allegro już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą

.
Harash, współczuję choroby synka. Mam nadzieję, że szybko uda Wam się zbić gorączkę. Co do Świąt to niestety czasami trzeba iść na kompromis, szczególnie jak trzeba połączyć tradycje. Olafek jeszcze jest mały a Ty jesteś w ciąży i przecież nie będziesz stała cały dzień przy kuchni tylko dlatego, żeby było 12 potraw polskich. Ja ogólnie jestem za utrzymywaniem tradycji, ale bez przesady, przecież nie te potrawy są najważniejszą częścią Świąt.
Wredniak, ciężko coś poradzić na naszą "przyjaciółkę" zgagę. Mnie też raczej nie chce opuścić. Ja mam ją głównie po owocach i sokach przecierowych. Ostatnio zauważyłam, że pomaga mi na nią woda mineralna wysoko zmineralizowana, taka delikatnie naturalnie gazowana. Ja mam Krynicę, ma poza tym dużo wapnia i magnezu co dla nas chyba dobre, haha. Spróbuj może Tobie też pomoże.
Trzebiska i inne dziewczynki, wgrałam już zdjęcia pościeli i zachęcam do obejrzenia. Muszę powiedzieć szczerze, że ochraniacz do łóżeczka w zestawach 3-elementowych jest naprawdę porządny i gruby i nie czuć przez niego szczebelek.
SETTIMO