trzebiska
Fanka BB :)
Ja nadal pasę się mandarynkami. Niedługo zrobię się normalnie pomarańczowa
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a te które juz maja to by mogły sie podzielic 
u mnie jak narazie piekne słonce i mróz ale wole taką pogode niz ten okropny deszcz.....
a na końcu syncio chyba walke miał tak mnie skopał niemiłosiernie do teraz brzuch mam obolały ze ledwo co ide.........Ja nadal pasę się mandarynkami. Niedługo zrobię się normalnie pomarańczowa))
Scarletka - Wiktor ma chrostki wszędzie na siusiaku i wew pupy też!!! Ciągle pokazuje mi swoje nowe "pryszcze" - tak nazywa chrostki i dzielnie znosi smarowanie. Ale co chwilke też płacze i marudzi. Do tego skarży się na gardło, myślę że całą buzię ma wewn. wysypaną, bo pcha paluchy i nie je. Po 15 mamy wizyte u pediatry. HELP!