reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
nio dobra kuniec tego gadania bo jutro o 12tej znowu wstane a moj bobas to chiba informatykiem zostanie
dobrej nocki
Ja to już zaczynam stwierdzać ze moje dzieci będą kochać dźwięk pstrykania na klawiaturzenio dobra kuniec tego gadania bo jutro o 12tej znowu wstane a moj bobas to chiba informatykiem zostaniedobrej nocki
Dobranoc
buziaczek1
nie chce mi sie spac- moj dzwonil ze jeszcze cala kuchnia ziemniaki obieraja na jutro i z pol godziny mu zleci
i sie mnie pyta a kupilas mi cos na urodziny
Trzeba mu było powiedzieć ze Ty jesteś jego prezentem- zawiązać kokardkę na brzuszku i czekać na niego toplesnie chce mi sie spac- moj dzwonil ze jeszcze cala kuchnia ziemniaki obieraja na jutro i z pol godziny mu zleci
i sie mnie pyta a kupilas mi cos na urodziny
![]()

buziaczek1
a wiesz ze dobry pomysl i nawet mam kokarde tilko srebrna a nie czerwona np...ale co tam dostanie mnie zapakowana w srebrna milutek jestes genialan;-)opowiem ci jutra co z tego wyniklo
moj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja

moj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja
Spokoa wiesz ze dobry pomysl i nawet mam kokarde tilko srebrna a nie czerwona np...ale co tam dostanie mnie zapakowana w srebrna milutek jestes genialan;-)opowiem ci jutra co z tego wyniklomoj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja
![]()
bo dzieci każą się nam po głowach popukać w tym XXI wieku ha ha ha
- miłej nocy w taki raziebuziaczek1
o dziekuje
nio oby chiba ze przyjdzie taki zmeczony ze zaraz sie w kime walnie
ja go w jego urodziny zabije on chiba zapomina jak do Chesham trafic 9 mil...ohhhhh nie wiem co mi jest ze mi sie wogole spac nie chce
ja go w jego urodziny zabije on chiba zapomina jak do Chesham trafic 9 mil...ohhhhh nie wiem co mi jest ze mi sie wogole spac nie chceMi jakoś tez, ale za chwile zwinę się do łóżka bo mnie nie tyle spać się chce co wszystko zaczyna bolec
A Ty żebyś zdążyła się zapakować
i ja myślę ze choćby resztka sił to weźmie Twój eM rozpakuje ten swój prezent 
A Ty żebyś zdążyła się zapakować

reklama
buziaczek1
dokladnie - dobrej nocki pa:-)