Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mam dosyć już
agacina- to musisz koniecznie kiedys skosztować bo sa pyszne bynajmniej mi smakująz mięskiem tez lubie,dobra juz nic nie mówie bo znów i sie zachce a tu nie mam jak zrobic chyba ze w czajniku hahah
wiecie co byłam dzis w primarku pogapic sie co tam maja i jak stałysmy z wiki w windzie to takie małżeństwo weszło z 2 dzieci córka we wózku a chłopec mógł miec około 4 lat moze i wiecej bo nie dosc ze był karłem to jeszcze miał downa i jak weszli do winy to chłopczyk nadusił przycisk( normalka jak dla mnie) a ta jego matka jak go zaczeła wyzywac i po plechach okładac to ja aż sie gotowałamzwróciłam jej uwage dlaczego go bije??????? przeciez nic nie zrobił to sie nie odezwała tylko jak winda sie na grand floor zatrzymała to go wywaliła popierdlllllllllllllllllllllllll................ona ta baba szok normalnie mi to sie ryczeć odrazu chciało:-
-(
Madzikim mój tata już na nią Zocha wołał i babcia w polotach też więc woleliśmy nie ryzykować.
masz rację powiedz jak się urodzi
zdjęcia z Mikołajem nie bo pedofile....szaleństwo jakieś
se wymyślilimasz rację powiedz jak się urodzi
harsh rany boskie świat na głowie staje!zdjęcia z Mikołajem nie bo pedofile....szaleństwo jakieś
![]()
a juz najbardziej nie mogę patrzec na rodziny gdzie 4 dziecki co jedno to bardziej zaniedbane rodzice ledwo na nogach stoja ale 5-te w drodze kosmos jak dla mnie a antykoncepcja w uk za free!!!!!!!!!!!!

bo kolejna zobaczyła moje foto na NK ehheh