• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka - ja co 3 tyg. widzę swojego Maluszka, co prawda jestem w Klinice Ciązy Wysokiego Ryzyka, ale 10 tygodni!! - no ta angielska słuzba zdrowia nie ma litości:no:

reklama
pinka biedny ten chłopczyk:-( pewnie w domu też go nie szanują:-( ja też pogadanki strzelam jak widzę coś takiego bo pracuję z tymi dzieciakami i strasznie mi ich żal, że są chore.

...nigdy nie narzekam ale dziś muszę;-) jak siedzę w domu to mnie nie boli gardło a jak tylko wyjdę np. Zosię odebrać z przedszkola to jakby mi ktoś igieł nasypał! od tygodnia jestem na hascosepcie i bioparoxie, w domu ok a po powrocie z pola ogromny ból:eek:
na dodatek wczoraj miałam ostry biegunkowo - wymiotny i dziwię się jak ja te pierogi ulepiłam i jeszcze placek ze śliwkami:shocked2: ale mam dosyć już:no:

hihi Asco chociaż Ty jedna zauważyłaś zmiane doszliśmy z emkiem do wniosku że jednak Lenka bo na starsza Zosie pewnie Zocha by wołali a rodzince powiemy dopiero jak sie urodzi

Dziewczyny co do kotki to ja wam powiem tak że to nie jest nasz pupil domowy tylko kot przybłeda mieszkający tymczasowo w naszym garażu i generalnie pojawia sie 2 dni przed każdym rozwiązaniem i zwala nam sie na głowe z kociakami i póżniej znowu znika więc nie bede wydawała kupe kasy na kota który nawet nie jest mój a tym tabsami chce poprostu uniknąć kolejnych 10kociąt na rok bo potem tylko problem z nimi a w domu mam bernadryna i królika i puki co zwierzat nam wystarczy poprostu nie ma serce wywalać tego kota na mróz ale też nie moge sobie pozwolić na tyle zwierzaków więc te4,80 na miesiąc to jest pikuś bo na kastracje mnie absolutnie nie stać bo jak bym miała tyle kasy to w 1 kolejności wykastrowała bym psa.

agacina- to musisz koniecznie kiedys skosztować bo sa pyszne bynajmniej mi smakują:tak::tak: z mięskiem tez lubie,dobra juz nic nie mówie bo znów i sie zachce a tu nie mam jak zrobic chyba ze w czajniku hahah

wiecie co byłam dzis w primarku pogapic sie co tam maja i jak stałysmy z wiki w windzie to takie małżeństwo weszło z 2 dzieci córka we wózku a chłopec mógł miec około 4 lat moze i wiecej bo nie dosc ze był karłem to jeszcze miał downa i jak weszli do winy to chłopczyk nadusił przycisk( normalka jak dla mnie) a ta jego matka jak go zaczeła wyzywac i po plechach okładac to ja aż sie gotowałam :wściekła/y::wściekła/y: zwróciłam jej uwage dlaczego go bije??????? przeciez nic nie zrobił to sie nie odezwała tylko jak winda sie na grand floor zatrzymała to go wywaliła popierdlllllllllllllllllllllllll................ona ta baba szok normalnie mi to sie ryczeć odrazu chciało:-(:-(

Haha, Pinka, to ja widze, ze obie mialysmy dzis przejscia z matkami glupimi!

Olaf ma co srode logopede, weszlismy do poczekalni przychodni i slysze jezyk polski. Dwojka dzieci,dziewczynka i troszke starszy chlopiec- oboje nie wiecej niz 5 lat. No i dwie polki, zajete obgadywaniem wszystkich dookola (lacznie ze mna, ale juz mialam to w du***)
No i dzieci, jak to dzieci- znudzone czekaniem... Byl taki domek do zabawy i ten chlopczyk przewrocil przypadkiem male krzeselko...I w tym momencie jego mama wstala i tu cytuje :
'Ty chu** po*******ony, nic tylko Ci w*******ic! Siadaj ku*** na dupie i sie nie ruszaj..Inwalida ****ny, nawet krzesla nie umie uzywac!'...
Jak ja to uslyszalam to az mi uszy zwiedly. Tym bardziej, ze Olo az sie patrzyl na mnie... No i zaczelam na nia po angielsku jechac, zeby jej sie wstyd zrobilo. Powiedzialam Kenowi glosno co wlasnie powiedziala, jak nazwala swoje dziecko i ze w takim momencie mi jest wstyd, ze jestem z tego samego kraju.
A innym osobom czekajacym to tylko glowy z lewej na prawa strone chodzily...Bo oczywiscie laska zrozumiec mnie zrozumiala, ale dalej zaczela kurwowac, ze mam sie od*******ic od jej sposobu wychowywania dzieci...

Jaja jak berety,ale nie wyobrazam sobie tak jak Pinka, byc obojetna jesli chodzi o dzieci!

To sie wygadalam!!!!!

A z Olem super bylo,bedziemy miec zdjecia z Mikolajem pozniej. A najlepsze jest to, ze dzieci nie mogly mu nawet na kolanie siadac, bo polityka przeciwko pedofilom tego zakazuje....

Kużwa jakbym dorwała tą jedną babe i drugą to znając swój temperament to bym obiema dobrze potrząsła i jesze policje wezwała bo kuźwa mikołaj dzieci na kolana nie może wziąść a takie k**** takie rzeczy robią tym biednym dzieciaczkom

se wymyślili:confused: masz rację powiedz jak się urodzi:tak:

harsh rany boskie świat na głowie staje!:no: zdjęcia z Mikołajem nie bo pedofile....szaleństwo jakieś:shocked2:

Wiesz, w UK to juz sami wpadli w taka pulapke 'poprawnosci politycznej'.. Np Zakazana jest bajka pt 'Trzy Swinki'.. Teraz jest to 'Trzy zwierzatka' poniewaz dla muzulmanow jest to zwierze zakazane... Podobnie jest z wieloma mniejszymi rzeczami. Np na balu nie moglam robic zdjec, podobnie inni rodzice, jedynie osoba z przedszkola miala pozwolenie....

A co do tych bab.. Szczerze mowiac, to ja mam szczescie, ze w UK tylko na takie osoby z naszego kraju trafiam... Powaznie, czasami jest mi wstyd.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Harsh- no to niezłe jaja ja tez sie napatrzę nasłucham tych ludzi jak do sklepu przychodzą to mi słabo dosłownie patologia goni patologie:eek: a juz najbardziej nie mogę patrzec na rodziny gdzie 4 dziecki co jedno to bardziej zaniedbane rodzice ledwo na nogach stoja ale 5-te w drodze kosmos jak dla mnie a antykoncepcja w uk za free!!!!!!!!!!!!
Asco- ja teraz prywatnie ide 150ł za wizyte;-) bo normalnie to juz bym go do porodu nie zobaczyła:no::no:
Papcia- a jednak Lenka hehe moja kuzynka ma termin na 4 stycznia i tez Lena bedzie przezemnie:-p:dry: bo kolejna zobaczyła moje foto na NK ehheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry