Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Waliło mi na dekiel chyba z nadmiaru adrenaliny, ale przynajmniej się nie nudziłam w samochodzie. Zjadłam już michę pysznego makaronu z pomidorami made by małż i jestem happy
. Chwilkę poleżę i brykam zrobić babeczki. Czy mówiłam już w pieczeniu ciast można odnaleźć zen? Jest taka książka "Zen i sztuka oporządzania motocykla". Ja napiszę kontynuację: "Zen i sztuka pieczenia ciast"
.Ewi, oni wszyscy DOSKONALE WIEDZĄ. Ale chyba niektórym odwaliło na dekielek i zapomnieli o pracy zespołowej. Pewnie wydaje im się, że jak MI zależy na urlopie, to będę robić i za nich. A mam ochotę teraz zrobić niektórym psikusa i pójść na urlop sama, podpisać wnioski 2 osobom, a 3 zostawić z listą zadań na 5 dni miedzy świętami a sylwkiem. Dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci! Pracuję w piaskownicy!Bosa a czy oni wszyscy wiedzą że jak się wyrobią przed świętami to będą mieli wolne pomiędzy świętami a sylwestrem?
Ps. Biedna żona pracownika z wielkim brzuchem tacha teraz sama wielkie torby zakupów przedzierając się przez wielkie zaspy śniegutrochę jesteś zołzą hehe
?! Dziewczynka pojechała dokupić kilka prezentów. Taksówką. I taksówką wróciła. Na koszt firmy. Mąż-pracownik już mnie zdążył uświadomić, że cała impreza taksówkowa wyniosła 65 zl i czy pamiętam o obietnicy. Potwierdziłam oczywiście. Bez serca nie jestem, ani złośliwa. Kusiło mnie natomiast, żeby wykrzyczeć, że jak ja się do czegoś zobowiązuję, to się tego trzymam, a nie jak niektórzy
.
to super bo jestem chora i mam lenia
macie jakis dobry przepis oczywiscie na odpowiednim watku;-)na salatke ze sledziem i smietana??cus na kwasno
bo mnie bierze??