reklama

Marcóweczki 2011

buziaczek mowilam o spotkaniu z klamka, ona twierdzi, ze jesli dziecko rusza sie tak jak dotychczas to wszystko jest ok i nie ma co sie martwic. Wiec sie nie martw, bo zamartwiajac siebie wplywasz tez na dzidzie! Usmiech!! :)

reklama
Hosanna, jestem w domu!!!!!! Drobna rzecz do zrobienia została, ale to już się zrobi z poziomu łóżeczka :-) Jak zatrzasnęłam lapka, to aż huknęło :-D
W drodze do domku, walcząc z upiornymi korkami złamałam wszystkie istniejące przepisy + parę nieistniejących, odkryłam nowy skrót i przez cały czas śpiewałam z płytą na głos :cool2:. Waliło mi na dekiel chyba z nadmiaru adrenaliny, ale przynajmniej się nie nudziłam w samochodzie. Zjadłam już michę pysznego makaronu z pomidorami made by małż i jestem happy :tak:. Chwilkę poleżę i brykam zrobić babeczki. Czy mówiłam już w pieczeniu ciast można odnaleźć zen? Jest taka książka "Zen i sztuka oporządzania motocykla". Ja napiszę kontynuację: "Zen i sztuka pieczenia ciast" :happy2:.

Bosa a czy oni wszyscy wiedzą że jak się wyrobią przed świętami to będą mieli wolne pomiędzy świętami a sylwestrem?

Ps. Biedna żona pracownika z wielkim brzuchem tacha teraz sama wielkie torby zakupów przedzierając się przez wielkie zaspy śniegu;) trochę jesteś zołzą hehe
Ewi, oni wszyscy DOSKONALE WIEDZĄ. Ale chyba niektórym odwaliło na dekielek i zapomnieli o pracy zespołowej. Pewnie wydaje im się, że jak MI zależy na urlopie, to będę robić i za nich. A mam ochotę teraz zrobić niektórym psikusa i pójść na urlop sama, podpisać wnioski 2 osobom, a 3 zostawić z listą zadań na 5 dni miedzy świętami a sylwkiem. Dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci! Pracuję w piaskownicy!

P.S. Jakie wielkie torby, jakie zaspy :-D?! Dziewczynka pojechała dokupić kilka prezentów. Taksówką. I taksówką wróciła. Na koszt firmy. Mąż-pracownik już mnie zdążył uświadomić, że cała impreza taksówkowa wyniosła 65 zl i czy pamiętam o obietnicy. Potwierdziłam oczywiście. Bez serca nie jestem, ani złośliwa. Kusiło mnie natomiast, żeby wykrzyczeć, że jak ja się do czegoś zobowiązuję, to się tego trzymam, a nie jak niektórzy :baffled:.

anoli, masala
- poleżcie z tymi biednymi brzuszkami. Najlepiej brzuszkami do góry ;-) Porozpieszczajcie się same w ramach prezentu świątecznego!

trzebiska, ależ nosisz uparte dziecię w sobie! Niesamowite!

ola, jak humorek? Coś się polepszył, czy nadal smuteczek?

tak mnie oczy bola z tych zatok ze masakra...juz vickiem czolo wysmarowalam ale doopa nic nie daje jutro ide z zatokami chyba na emargency appointment bo nie wyrobie juz z tymi kropelkami ...wazne ze mi pomoglas z brzuszkiem i chociaz z tym mi ulzylo...:) rodzice mieli na swieta przyjechac ale zrezygnowalismy na korzysc przeniesienia urlopu mamy na marzec zeby mi mogla pomoc dluzej i teraz do znajomych idziemy wiec nie muszem robic nic na wigilie tylko tak dla nas:-D to super bo jestem chora i mam lenia:tak:macie jakis dobry przepis oczywiscie na odpowiednim watku;-)na salatke ze sledziem i smietana??cus na kwasno:baffled:bo mnie bierze??

jaka jestem padnieta i oczy mi sie same zamykaja :no:

sorki ze na ogolnym o to pytam ale czy moglabym mi ktoras z was polecic jakas pojemna komode do pokoju dzieciecego ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale cisza...
podpowiedzialabym ci ale nie bede narazie kupowac... kupuje dla nas szafe duuza i tam beda dzidziusia ciuszki + lozeczko +bujane krzeslo+i taki przebierak kolorowy ale odkryty nie typowa szfladkowa komoda

Ostatnia edycja:
Łeee... Bosa ja myślałam że ona zakupy spożywcze świąteczne chciała robić a tu prezenty wymyśliła! Jakby nie mogła kolezanki, siostry czy matki wziąść albo zrobiź ich tydzień czy dwa temu!!! I Ty jeszcze zapłaciłaś za podróż??? Zwarjowałaś chyba...
A skoro wiedzą o tym że jak się wyrobią to będzie wolne a nic nie robią w tym kierunku żeby się wyrobić to niech siedzą w pracy! Ja bym się nie przejmowała i sama poszła na wolne a urlop dostałby tylko ten kto wykonał zaplanowane zadania...

Ola ale zeby z jasnego brązu aż ciemny brąz wyszedł to już przesada. No i oczywiście była dłużej na głowie bo zanim mąż nałożył to już z 10 mineło plus trochę potrzymałam i się zrobiło 15:) Następnym razem wezmę ciemny blond;) tylko niech się ten trochę wypłucze!

Ostatnia edycja:
reklama
ewi,a jaka farba?Znaczy sie jakiej firmy???

juz wiem...doczytalam...

L'oreal zawsze farbuje na duuuuuuzo ciemniej..

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry