reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

mediumkswn0o624af9a88831d5a25290.jpg
Wesołych Świąt

W ten dzień wigilijny, z daleka, lecz z głębi serca, przesyłam najgorętsze swe życzenia: Dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha i nadziei na lepszy Nowy Rok...szczególnie dla wszystkich Marcjanek :)

reklama
Witam was brzuchatki :-)

W te święta magiczne,
życzenia ślę śliczne.
Pachnących jodełek
z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka,
a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką
od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego
w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
niech te święta będą wesołe
Dla Ciebie i Twoich bliskich
:-)
Zobacz załącznik 311719

Dzisiaj wszyscy zajęci tylko ja tu przymulam jeszcze sama... A już nie wiem co ze sobą zrobić! Mąż dalej w pracy, ja już gotowa wyszykowana czekam i jedziemy do rodziców ale to jeszcze conajmniej 2 godziny...

ewi dotrzymam ci chwile towarzystwa :p
ugotowalam i przygotowalam praktycznie wszystko. teraz odpoczywam chwile a moj m. sprzata ( podzielilismy sie obowiazkami ;-) ) . Chwile posiedze i bede szla sie kapac i szykowac.Potem zostanie mi tylko przygotowanie stolu itd.

Kochane Marcóweczki,

w te szczególne dla nas Święta skaładam Wam życzenia wspaniałych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

Spokoju w oczekiwaniu na cud narodzin, szczęśliwych rozwiązań i spełnienia wszystkich marzeń, tych realnych i tych najbardziej odjechanych.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Asco

Ruda M się zjawił i teraz od pół godziny szuka spinek do koszuli bo akurat ta i żadna inna musi być... Ale zaraz wyjeżdzamy;) wiec uciekam i do niedzieli! Buźka

reklama
Do góry