reklama

Marcóweczki 2011

mediumkswn0o624af9a88831d5a25290.jpg
Wesołych Świąt

W ten dzień wigilijny, z daleka, lecz z głębi serca, przesyłam najgorętsze swe życzenia: Dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha i nadziei na lepszy Nowy Rok...szczególnie dla wszystkich Marcjanek :)

reklama
Dzisiaj wszyscy zajęci tylko ja tu przymulam jeszcze sama... A już nie wiem co ze sobą zrobić! Mąż dalej w pracy, ja już gotowa wyszykowana czekam i jedziemy do rodziców ale to jeszcze conajmniej 2 godziny...

ewi dotrzymam ci chwile towarzystwa :P
ugotowalam i przygotowalam praktycznie wszystko. teraz odpoczywam chwile a moj m. sprzata ( podzielilismy sie obowiazkami ;-) ) . Chwile posiedze i bede szla sie kapac i szykowac.Potem zostanie mi tylko przygotowanie stolu itd.

Kochane Marcóweczki,

w te szczególne dla nas Święta skaładam Wam życzenia wspaniałych, radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

Spokoju w oczekiwaniu na cud narodzin, szczęśliwych rozwiązań i spełnienia wszystkich marzeń, tych realnych i tych najbardziej odjechanych.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Asco

Ruda M się zjawił i teraz od pół godziny szuka spinek do koszuli bo akurat ta i żadna inna musi być... Ale zaraz wyjeżdzamy;) wiec uciekam i do niedzieli! Buźka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry