Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W ten dzień wigilijny, z daleka, lecz z głębi serca, przesyłam najgorętsze swe życzenia: Dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha i nadziei na lepszy Nowy Rok...szczególnie dla wszystkich Marcjanek
W te święta magiczne,
życzenia ślę śliczne.
Pachnących jodełek
z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka,
a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką
od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego
w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
niech te święta będą wesołe
Dla Ciebie i Twoich bliskich :-) Zobacz załącznik 311719
Dzisiaj wszyscy zajęci tylko ja tu przymulam jeszcze sama... A już nie wiem co ze sobą zrobić! Mąż dalej w pracy, ja już gotowa wyszykowana czekam i jedziemy do rodziców ale to jeszcze conajmniej 2 godziny...
ewi dotrzymam ci chwile towarzystwa
ugotowalam i przygotowalam praktycznie wszystko. teraz odpoczywam chwile a moj m. sprzata ( podzielilismy sie obowiazkami ;-) ) . Chwile posiedze i bede szla sie kapac i szykowac.Potem zostanie mi tylko przygotowanie stolu itd.
Ruda M się zjawił i teraz od pół godziny szuka spinek do koszuli bo akurat ta i żadna inna musi być... Ale zaraz wyjeżdzamy wiec uciekam i do niedzieli! Buźka